Arkadaşlar çatlaklar...

XIXBXIXARU

benim tatlımı tatlı kızım
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
522
3
HAMİŞ ARKADAŞLAR 4 AYLIK HAMİLEYİM KARINDAKİ ÇATLAKLAR NE ZAMAN OLUYO HERKESTE OLUYORMU BİDE GÖGÜSLERDE KAŞINTI OLUYOMU SİZDEDE BENİM ÇOK KAŞINIYO BU KONULARDA CVPLARINIZI BEKLİYORUM.UNUTMADAN BEN DAHA HİÇ KİLO ALMADIM SİZCE NORMALMİ BEBEĞİM BESLENİYODUR DİMİ.SAOLUN CVPLARINIZ İÇİN YAZARSANIZşutarafagitti

Maşallah demek 4 aylıksın bence hemen krem kullanmaya başla ben 35 haftalıok hamileyim şuanda 7. aydan sonra kaşıntılarım başlamıştır. göğüslerimde karnımda kaşınıyordu..

valla çatlak herkeste olcak diye bişey yok canım..benim hala olmadı..ama ben hamileliğimin basından beri her banyoda bebek yagı ile gögüslerimi ve karnımı yagladım..baska hiçbir krem kullanmadım!kaşıntıyı da rahatlatır..güzel bir hamilelik diliyorum:)

38.haftamdayım ve 3.aydan itibaren nemlendiriyorum özellikle göbeğimi.ama 1 ay önce çatlaklar başladı.göbeğimin alt kısmı harita gibi oldu.tamamen cilt yapısıyla alakalı kızlar. umarım cildiniz çatlamaya müsait değildir. yoksa benim gibi ne yaparsanız yapın çatlarsınız...

Kızlar ya bende 17+4 günlük hamiyelim. karnım çok kaşınıyo, bu çatlayacağına işaret mi acaba yaa. Bende yaklaşık 3 haftadır her banyodan sonra çatlaklar için aktardan aldığım yağı veya bebek yağı sürüyorum. Sizce bu kaşıntılar çatlak olacak mı demek :KK43:(

Saolun Cvplariniz Için Arkadaşlar Bende Daha çatlak Falan Yok Hiç Bebek Yağ Krem Falan Da Kullanmdim Arada Bir Nemlendirici O Kadar Ama Hepiniz Bebek Yaği Yazmişsiniz Bende Kullanmaya Başlayim Bakim.tşk Ederim Hepinize :))

canim herkezin yapisina bagli bisey bence
ama kasiniyorsa kasimamaya calis ve bol bol krem felan kullan hem karnina hemde goguslerine onlarda catliyorr
ben suan 34+5 gunluk hamileyim vecatlagim yok sonrasini bilemem
annem diyorki bana cektiysen catlamaz diyor 4 cocuk annesi manken gibi masaallah
insaallah bende ona cekmisimdir

Tşk Ederim Hepinize Benim Göbeğim Kaşinmiyo Sadece Gögüsler Oda çok Sik Değil Ama Kullanmak Gerek Galiba Krem Falan :)))

8 ayıma girdim aynada pat diye çatlaklarımı gördüm kaşıntımf alan olmadı çünkü şok oldum halada yok kaşıntı gittikçede çogalıyorrr ne sürerseniz sürün çatlayan çatlıyorr arkadaşlarrr

X