Arkadaşlar cappucino kokulu parfüm arıyorum :)

seeelinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
35
0
0
Bursa
selam bayanlar
böyle uzun süredir kokusunu alanı peşinden sürükleyecek kadar etkili ama ağır olmayan bir koku arıyorum:) ama öyle çiçek kokusu veya meyve kokusu gibi değil, cappucino gibi vanilyalı gibi bir koku istiyorum..bilenler varsa bir erkek parfümü var rochas...onun gibi işte. ama sırf vanilya istemiyorum. body shop vanilla aldım hem tenimde hiç durmuyor hem aradığım sadece vanilya kokusu değil... Yardımcı olabilir misiniz doğru parfümü bulma konusunda :87:

Victoria's secret var :) karamel, çikolata, pamuk şeker, bir sürü :) astoria'da satılıyor, freeshoplarda da var..

paco rabbane black xs ve versiyon parfümlerden chocolate aradığın tarzda kokular...

çok teşekkür ederimm:) ama black xs reçel gibi kokuyor diye yazmışlardı bir forumda..meyveli bir koku olarak düşündüm..kullandıysanız tarif eder misiniz nasıl bir koku acaba...? çünkü açık parfüm olarak denersem aynı kokuyu alamam orjinalini de bilmeden sipariş etmek istemiyorum

sevgili larus, ben de karameli merak ediyorum..ama sanırım baktıklarımın hepsi body mist.. hiç kullandın mı peki canım?

Son düzenleme:
icinde hem kahve hem de cappucino notalari olan Balmain'in Balmya diye bi parfümü var.

bi de Roberto Cavalli Her de capuccino var.

artı bi de Cacharel Noa ve Escada Desire Me de kahve notalari iceriyo

evet ben ilk defa birkaç yıl önce kullandım hırvat bir arkadaşım getirmişti, love spell yazıyor üzerinde, cherry blossom, peach and white jasmine :) bir de çilekli, şampanyalı kullanmıştım harikaydı!! bir daha hiç bulamadım ondan.. bu bahsettiğim de body mist, ama harika bence.. karamel en güzeli bence, pamuk şekerlisi de var çok güzel, tavsiye ederim, nişantaşında citysin arka sokağında yani atiye sokakta adını bir türlü hatırlayamadığım butik satıyor, orada da bulabilirsin :) ve teşvikiye caddesinde sarayın yanındaki pasajda amerikan ürünleri satan bir yer var red apple mı ne orada da var..

Son düzenleme:
d&p doldurma parfüm almıştım adı lift harika bir kokusu var denemeni tavsiye ederim çevremde çok beğeniliyor ve mutlaka ismi soruluyor

bir kaç gündür yoktum afedersiiz cevap yazmakta da gecikmişim bayanlar..

porcelain heppsine bakıcam çok teşekkür ederimm bilhassa balmain i merak ettim..ağır bir koku değil değil mi...

Larus cum ben istanbulda deilim malesef...ancak bulabilirsem internet üzerinden sipariş verebilirim...aslında o kadar çok istiyorum ki tam bana göre bir koku bulmayı,hiç denemeden bile birsürü sipariş veresim geldi.. ah istanbulda olsaydım bir de....:97:

Shadowgirl bahsettiğin lolita lift mi acaba...bir de şekerli mi meyveli mi nasıl bir koku tarif edebilir misin rica etsem

arkadaşlar aradığım koku bu olmalı başka hiçbir koku değil... kakao hindistancevizi vanilya ve kahve notaları var.. ama ebayda bile rastlamadım nasıl alıcam bunu ya :2: var mı bir fikriniz yardımcı olabilir misiniz
adı : The island girl tropique :2:

roberto cavalli -just cavalli her- istettim.pek bi hevesle istettim ama umarım beklediğim gibidir ve ben de aradığım kokuyu sonunda bulmuş olurum:97:

ha bir de sırf karamel kokusu nasıl olur diye merak edip vimjo dan gourmed diye bir markanın karamel kokusunu istettim ama elime ulaşalı bir saat olmadan çöpe attım.yanık şeker gibi değil ağda gibi bile değil bir tuhaf kokuyordu kalınca da sanki çürümüş meyve kokusuna dönüşüyordu.. midem bulandı ıyyy

Son düzenleme:
Victoria`s Secret Very Sexy

Victoria`s Secret Very Sexy for Her

Pierre Balmain Balmya de Balmain

Bunlar cappucino kokulu parfümlermiş.

noa yazılmış ama noanın kesinlikle çikolata kahve kokusuyla alakası yokk... black xs kullanmadım ama kokusunu biliyorum çikolataya benziyor reçele benzetemedim ben senin koyduğun resim sanırım hass parfümlerden biri onlar orjinallerden çokk daha pahalı oluyor milyarlar ettiği oluyor... ama axe chocolate bir kokla eğer beğenirsen u1 den chocolate i al derim

Victoria`s Secret Very Sexy

Victoria`s Secret Very Sexy for Her

Pierre Balmain Balmya de Balmain

Bunlar cappucino kokulu parfümlermiş.

ah evet şimdi fragtrantica.com dan baktım cappucino notası da varmış..diğer bahsettiklerin de var.just cavalli i beğenmezsem hemen victoria secret very sexy yi isteticem:):) hem üst notasında hem alt notalarında en çok kahve barındıran Pierre Balmain Balmya de Balmain miş ama yorumlarda odunsu keskin bir koku olduğundan bahsediyorlar kahve cappucinoyla alakası yok diyorlar..gerçi koku da göreceli bence biri beğenmez öteki bayılır...bilmiyorum ki hepsini deneyebilsem keşke..

axe chocolate ı hiç duymadım kullandıysna tarif etmeni isticem hddes :) ben böyle buram buram çikolata kokmak da istemiyorum da kokular uyum içinde olsunlar.ama kahve de olsun istiyorum:) black xs yi bargello da denedim.başımı ağrıttı tuhaf geldi.orjinal olmadığından mıdır aradığım o tür bi koku olmadığından mıdır bilmiyorum... fotodaki parfümü de google ile arattım kendi sitesinde 38$ olarak görünüyor aman aman pahalı değil de Türkiyeye nasıl isteticem bilemedim..:97: noa ya gelince evet onda da kahve notası varmış ama yabancı sitelerden falan yorumlara baktım hiç kahveden çikolatadan bahseden yok...umarım istettiğim parfümde aradığımı bulurum.yarın elimde olucak zaten

Son düzenleme:
just cavalli parfümüm geldi...hayal kırıklığı
ne kahve var ne vanilya..ilk etapta mentol gibi kokuyor..öksürük şurubu kadar olmasa da sulandırılmış öksürük şurubu kokuyor
kaldıkça da odunsu birşey oluyor..şekerli koku diye sınıflandırmışlar alakası yok..ya da benim şekerli koku anlayışım mı farklı nedir..miss dior cherry yi bile denedim. sözde aşırı şekerli bir kokuymuş...felaket bir koku... müthiş ağır...
meyve kokusu şekerli kokuyla falan alakası yok sanki..
just cavalli de hoş değil.seksi bir parfüm hiç değil bence...çok methedilmiş ama tenden tene mi değişiyor nedir...deneme imkanım olmadı orjinalini istettim üstelik..beğenmedim hiç..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…