- Konu Sahibi benim_olan
arkadaşlar büyüyen karyolalar kullanışlımı? çok merak ediyorum.hani şu ilerde beşikten karyolaya:uhm: dönüşen beşikler var onlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar büyüyen karyolalar kullanışlımı? çok merak ediyorum.hani şu ilerde beşikten karyolaya:uhm: dönüşen beşikler var onlar...
ilerisini düşünüyorsan ve ev sahibiysen kullanışlı diyebilirim artı çekmeceleri kıyafetlerini derleyip topluyor ama kiracıysan ve benim gibi 1 yıl içinde 3 ev değiştirme gibi hızlı bir hayatın varsa park yataklarını kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada benimkisi büyüyen modellerden.taşınıp durduğum için çok sıkıntı oldu bir de parmaklıkları biraz yukarıda olduğu için ilk zamanlar bebeği yatağa bırakırken dikişlerim ağrıyordu![]()
sağlam bişi alırsan ne ala,bi yakınım karyolaya dönüştürürken elinde kaldı baza aldı..