• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum. Acil tavsiye istiyorumm :)

yanlizkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
12
13
3
42
Kızlar merhaba. Burun estetiği yaptırmak istiyorum lütfen yardım edin bana. Burnumda hafif çıkıntı var. Biraz da büyük. Ama içte kemik eğriliği de olduğu için nefes almam normal değil, hem içini düzeltirim hem de dışını diyorum:) Hem de girdiğim depresyondan çıkmama da yardım eder :( Sizden isteğim bana tavsiye edebileceğiniz doktor ya da hastane var mı? Beni yönlendirebilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden :)

Eğer İstanbul'daysan Prof. Dr. Asım Kaytaz'ı tavsiye ederim. İnternetten bilgilerine ulaşabilirsin.

Kızlar merhaba. Burun estetiği yaptırmak istiyorum lütfen yardım edin bana. Burnumda hafif çıkıntı var. Biraz da büyük. Ama içte kemik eğriliği de olduğu için nefes almam normal değil, hem içini düzeltirim hem de dışını diyorum:) Hem de girdiğim depresyondan çıkmama da yardım eder :KK43: Sizden isteğim bana tavsiye edebileceğiniz doktor ya da hastane var mı? Beni yönlendirebilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden :)
Canım ben salı gunu oldum Alper Tuncel'e,resımlerımı sureklı koyuyorum fıkır vermesı acısından,burada resım koyan cok arkadas var,tarzını begendıgın bır kac drla gorusmen en guzelı,resmını cekıp uzerınde oynama yapıyorlar asagı yukarı nasıl olacagını gostermek ıcın,ben sımdılık memnunum doktorumdan,daha oncr amelıyat olmus hastasını da gordum canlı olarak ve karar vermemde cok yardımcı oldu.

Son düzenleme:
Merhabalar ben sana Ali Mezdeği yi tavsiye ediyorum ben 3 hafta önce oldum sonuçtan çok memnunum internetten araştırırsın mükemmel bir plastik cerrah.

Kızlar merhaba. Burun estetiği yaptırmak istiyorum lütfen yardım edin bana. Burnumda hafif çıkıntı var. Biraz da büyük. Ama içte kemik eğriliği de olduğu için nefes almam normal değil, hem içini düzeltirim hem de dışını diyorum:) Hem de girdiğim depresyondan çıkmama da yardım eder :KK43: Sizden isteğim bana tavsiye edebileceğiniz doktor ya da hastane var mı? Beni yönlendirebilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden :)
Canim ben 2 ay önce Topkapi da Koç üniversitesi hastanesinde İlker bey e oldum Kbb uzmanı cok memnunum fiyatı da cok uygun hem de Ultrasonik yapıyor. Muayenesi de ücretsiz karar vermeden mutlaka onunla da görüsün derim

Tatlim ben aylarca bu is icin para biriktirmis biri olarak israrla her sorana kendi doktorumu tavsiye ediyorum. Hem uygun fiyatla yapti hem de gercekten Allah doktorun yetenegini artirsin ben memnun oldum ameliyat sonucundan . Ilker Kocak Koc Universitesinde bak istersen canim :) face de sayfasi var, orada fotograf koyuyor. Aylarca para biriktirdikten sonra magdur olmayalim, ya da 10.000lerce lira odemeden mutlu olalim :)

Canım ben salı gunu oldum Alper Tuncel'e,resımlerımı sureklı koyuyorum fıkır vermesı acısından,burada resım koyan cok arkadas var,tarzını begendıgın bır kac drla gorusmen en guzelı,resmını cekıp uzerınde oynama yapıyorlar asagı yukarı nasıl olacagını gostermek ıcın,ben sımdılık memnunum doktorumdan,daha oncr amelıyat olmus hastasını da gordum canlı olarak ve karar vermemde cok yardımcı oldu.

Çok sağol canım. Geçmiş olsun bu arada. Çok fazla doktor ve hastane var. Karar vermek gerçekten çok zor :( Alper bey'i de listeye aldım :) Mutlu olmana çok sevindim. Fotoğraflarına baktım, iyi görünüyor gayet. Bandajlar çıktıktan sonra ki fotolarını da merakla bekliyorum.

Canim ben 2 ay önce Topkapi da Koç üniversitesi hastanesinde İlker bey e oldum Kbb uzmanı cok memnunum fiyatı da cok uygun hem de Ultrasonik yapıyor. Muayenesi de ücretsiz karar vermeden mutlaka onunla da görüsün derim
Canım çok sağol. Ama çok fazla seçenek olduğu için, beklentimi daraltmak zorunda kaldım. Önceliğim Mecidiyeköy civarındaki doktorlar ve hastaneler olacak maalesef. Ama memnun kalmazsam İlker beyi de görmeye gideceğim.

Tatlim ben aylarca bu is icin para biriktirmis biri olarak israrla her sorana kendi doktorumu tavsiye ediyorum. Hem uygun fiyatla yapti hem de gercekten Allah doktorun yetenegini artirsin ben memnun oldum ameliyat sonucundan . Ilker Kocak Koc Universitesinde bak istersen canim :) face de sayfasi var, orada fotograf koyuyor. Aylarca para biriktirdikten sonra magdur olmayalim, ya da 10.000lerce lira odemeden mutlu olalim :)
Çok sağol canım. Üst yorumdaki aynı İlker bey'den bahsediyorsunuz sanırım. Dediğim gibi fırsatını bulursam gideceğim. Ama şimdilik Mecidiyeköy civarı tercihim.

Çok sağol canım. Geçmiş olsun bu arada. Çok fazla doktor ve hastane var. Karar vermek gerçekten çok zor :KK43: Alper bey'i de listeye aldım :) Mutlu olmana çok sevindim. Fotoğraflarına baktım, iyi görünüyor gayet. Bandajlar çıktıktan sonra ki fotolarını da merakla bekliyorum.
Canım bugun cıktı alcım su an odem var hala ama ben bu halıyle bıle begendım,bakalım sız ne dıyceksınız? IMG_20151117_180124_edit.jpg

Back