• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar, burun ameliyatimin 3. gunu ama tampona yani slikona 2 gun dayanabildim...

ficipii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
9
0
36
28
Okuduguk yorumlara gore herkeste 1 hafta, 4 gun yada 3 gun durmus. Doktorum bende ki tamponu ertesi gun cikartacakti ama kalsin dedim ve 1 gun dayanabildim. Cok endiselerim var doktorum beni fazla bilgilendirmiyor. Suanda burnun sizliyor agriyor agri kesiciyle gevistiriyorum. Deniz suyu kullaniyorum iyi geldi sayilir. 5 gun sonrada sargilariki cikartacak. Ilk gun ve 2. Gunde neredeyse morlugum yoktu ve sisligim azdi fakat bugun birden yuzum sisti onumu goremez oldum. Konudan konuya atliyorum ama en onemli sorun slikonu 2. Gunde cikarttim dayanamicaktum ve simdi endiselerim var lutfen yorumlarinizi bekkliyorum...

Canım geçmiş olsun bende de 3, 4 gün durdu tampon. bunda ne sorun olabilir ki neden endişe ettin? Dikişleri de 6.gün almış oldu
Benim ilk gece morarma ve şişme olmamıştı ama ertesi sabah baya şişmiştim gözaltlarımda morarmıştı. 5-6 günde geçiyo.

Canım geçmiş olsun bende de 3, 4 gün durdu tampon. bunda ne sorun olabilir ki neden endişe ettin? Dikişleri de 6.gün almış oldu
Benim ilk gece morarma ve şişme olmamıştı ama ertesi sabah baya şişmiştim gözaltlarımda morarmıştı. 5-6 günde geçiyo.
Herkesten duyuyorum 4 5 gun kaldi diye 2 gun kalinca ben de telas yaptim biraz...

Ne kadara oldun ameliyatını?

Benimde 2 ay 5 günlük şuanda:) evet burun kenarları gözlerin altında bulunan kısımlar hala hafiften şiş elimle batırınca bile acıyo hatta.
Normal ama

Back