arkadaşlar bursada oturuyorum bana iyi bir kadım doğumdoktoru tavsiye edermisiniz?

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
Arkadaşlar bursada oturuyorum bana uludağ ünüverstesinde yada başka bi yerde bildiğiniz bi dr tavsiye edermisiniz.ben şuan bi prof a gidiyorum memnun değilim. Diğer doktorları bilmedğimden kime gitceğimi bilmiyorum ama doktorum ünüverstede olması lazım.devlet hastanesi ünüversteye sevketti.durumum çok vahim gebe kalamıyorum erken menapozdan şüphelendiler iyi bi dr a ihtiyacım var nolur bi dr ismi verin.çok üzülüyorum.

acıbadem bursa şahin zeteroğlu.çok methini duydum.maddi sıkıntın yoksa tavsiye ederim.

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır...

merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz sahibiyim...

Back