28 haftalık hamileyim geçen hafta salı günü kontrolümün sabahında 1damla kadar kahverengi lekelenmem oldu.bebeğimin hareketi var diye rahatladım öğlen dr.ma durumu aktardım.muayene yaptıktan sonra bebeğim aşağıya doğru gelmiş.tedbir alalım dedi zorlarsa rahimi açabilir dedi.son 3 -4 hafta kendimi çok yormuşum ev taşıdık,sonra arabayla kazadan döndüm bide bir gün önce misafirim geldi fazla ayakta durmuşum doktorum sadece bir gün önce misaifirimin geldiğini biliyor.söyle sana misafir gelmesin dedi. progestan ve magnezyum verdi.10gün sonra kontrole gel dedi.sonra sana ciğer geliştirci iğne vuralım dedi. bende yaşama riski düşükmü diye sorunca bu hafta sevmediğimiz bir hafta 32yi bulduralım şuan istirahat et.dedi.perşembe eşimle tekrar gideceğiz.şuan evdeyim dışarı çıkmıyorum.ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyor bıçak saplanması gibi,adet ağrısı gibi ağrımda oluyor bide göğsümün alt kısmında sanki karıncalanma gibi yada deri toplanması gibi bişeyler oluyor.çok korkuyorum acaba bebeğim erkenmi doğacak?formda erken doğum yapanların sıkıntılarını okudum normal dışı olunca çok zor oluyor hem çocuk hemde anne için....bana yardımcı olurmusunuz...