Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bu saç rengi bana yakışmış mı resimli

bence sana koyu karamel renkler gider çok sırıtmış belki yıkadıkça oturur bence açtırma daha fazla.

sarı renk size yakışacak bence ama tonunda biraz oynamalar yapılmalı diye düşünüyorum altın değilde ,külü sarılar gibi

Son düzenleme:
doğal saçın sana daha çok yakışıomuş ama,güzel bi sarıda yakışır bu sarı çok cırt olmuş istersen açtır yada karamel yapsınlar yaa gerçekten yapay olmuş rengi.

bu sarı çok keskin gözüküyor fotodan belki fotodandır

şuanda görüldüğü gibi ise rengi tam bu ise
biraz daha rengin keskinliğini kırsan daha iyi olacaktır
tenin bembeyaz, sarı sana yakışıyor
siyah da daha olgun
sarı da ise daha kıpır kıpır görünmüşsün

ama dediğim gibi rengini biraz yumuşatmalısın, hay allah nasıl tarif etsem tuval değil ki böyle içine biraz hardal sarısı eklesen mesela yağlı boyadan tuvaldaki bu sarıya, onun gibi
kahverengi eklemeyeceksin, açık kahverengi bile eklemeyeceksin, böyle hardal sarısı gibi yumuşak dokunuşlarla

bilmiyorum ki kızlar teşekkürler yorumlar için ama bu 2 gün olmuştu yaptıralı şimdi 2 hafta olacak neredeyse bide şuan ki ni göstereyim bakalım ne diyeceksiniz....

sarısı çok çiğ boya olunca öyle oluyor gerçi bir de kaşların koyu kalmış küllü sarı yapsan belki bu kadar çiğ durmaz canım sarıdan ziyada ilk resimdeki saç rengini çok beğendim

Kendi saç renginiz çok daha hoş bence.İlla sarı diyorsanız da arkadaşların dediği gibi tonu daha farklı olabilir.
Yani aradan zaman geçmiş halini de koymuşsunuz ama doğal haliniz diyorum yine de.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…