• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar bu saç nasıl yapılmıştır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

firam

ömrüm o benim...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
235
0
116
Kocaeli
merhaba arkadaşlar
bu saç modeli nasıl yapılır aynen böyle olucak yani yapılı ama ölee yapıldıgı belli olmayan dolgal dalgalar
benim sacım kendiliğinden düz ona göre yorum yaparsanz sewinirim:hulya:

Eklentiler

• $resim_174824273.jpg
    $resim_174824273.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $image-419B_4AB14EF4.jpg
    $image-419B_4AB14EF4.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Youtube da yada bilimum video sitelerinde nasil yapildigini goreblirsin,
genelde sac duzlestirici ile yapilmis ve goruntu gayet dogal...

bak bu benim saçlarım düzleştirci ile yaptımmm...saç diplerimden başlayıp aşagı dogru düzleştiriciyi çekerken bilegimi dönderdim hafiften böyle olduuu...saçının ortasından başlarsan uçlarııı dalgalı olur diplerden başlarsan böle benim yaptıgım gibi oluyo:)

ne kadar parlak saçların var öyle canım saç kreminden falan mı ??

yok cnmmm saç kremi kullanmıyorummm..saç düzleştirmesi kulanınca böle parlak duruyorrr.normalde böle parlak deil mattır saçlarım boyadan dolayı:)

Ama bnm saç düzlestiricimin ağzı tam kare şeklinde düşünün orta büyüklükte bi kare boyut olarak
sizinkisi gibi uzun değil
yine de olur mu acaba?

cnmmm bi dene istersen ama olmaz gibime geldi..incelerde oluyo..eger saçın uzunsa hafif dalgalı yapar sanırım:)

evet uzun az önce sizin dediğiniz gibi ön kısmını yapıyım dedm sadece olmadı yani dışa fön gibi kalktı ama böyle sizin resminizdeki gibi içe doğru kıwrılmadı senağlama

ya cnmmm ben ilk başta böle kıvırcık yapamıyodumm belki elin alışmadı diye olmadıı bence deneeeee ucun olan saçlarından

Back