• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bu renk üstüne bronz kahve nasıl olur??

mavis_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
93
0
36
İstanbul
arkadaşlar saçlarım şu an bu renk. üstüne bronz kahve boyasam nasıl bi renk çıkar? fikri olan var mı? zemin açık renk . turunculu bi renk çıkar mı:((:44: $uuuuuuuuuuuuuu.jpg

arkadaşlar saçlarım şu an bu renk. üstüne bronz kahve boyasam nasıl bi renk çıkar? fikri olan var mı? zemin açık renk . turunculu bi renk çıkar mı:((:44:Eki Görüntüle 265601

Şimdiki saç hariç sürekli bronz kahve kullanmış biri olarak söylüyorum; baya bakırımsı bi renk olur. Örnek verecek olursam naz elmasın saçı gibi olur.Gerçi şimdi saçı ne renk bilmiyorum ama tahmin etmişsindir büyük ihtimalle bahsettiğim saç rengini. :1:

anladım canım:21: o zaman boyamym öyle bişey ben şu resmdeki tonlarda bişey istiyorumne boyamalıymki:44:

Eklentiler

• $4_10_76.jpg
    $4_10_76.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 85
anladım canım:21: o zaman boyamym öyle bişey ben şu resmdeki tonlarda bişey istiyorumne boyamalıymki:44:

Canım ben de ilk boyadığımda bu renk istiyordum ve bronz kahve yaptım aynen böyle olmuştu.Yalnız benim kendi saçımın üstüne olduğu için tutmuştu.Boya yoktu zemininde.Benim kendi saçım da koyu kahve. Bence çok tatlı bi renk çıkar ya hoş duruyo bronz kahve.

Back