• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bu mutfak masası nasıl sizce tvde gördüm. Yorumlarınıza ihtiyacım var ?

sude naz 22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
533
49
38
34
MRB ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE 2 MUTFAK MASASI MODELİ PAYLAŞMIŞTIM HATIRLARSANIZ HANGİSİ OLSUN DİYE SİZİNDE DÜŞÜNCELERİNİZ SAYESİNDE YORUMLARINIZ SAYESİNDE DÜŞÜNÜP TAŞINIP VAZ GEÇTİM İKİSİNDENDE ÇÜNKÜ DİĞERİ DEDİNİZ GİBİ LÜKS Bİ MASAYDI MUTFAK İÇİN , DİĞERİ İSE SALON MASASI GİBİYDİ. HALİYLE BENDE İKİSİNDEN DE SOGUDUM . BAŞKA MASA ARAYIŞLARINA GİRDİM O SÜREÇ İÇİNDE COUNTRY AŞKIM DAHA DA ARTTI VE TVDE GÖRDÜM BU MASA ÇOOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN RESİMLERİ ALDIM MARANGOZA YAPTIRIRIM DEDİM SİZCE NASIL BU MASA ARKADAŞLAR.

$Zengin_Kiz_Fakir_Oglan_140229_25102013140026_11.webp $Zengin_Kiz_Fakir_Oglan_144571_10012014094456_12.webp $10171717_512586902196474_3168442794618060074_n.webp

tvden aldım için haliyle bu resimleri buldum netden :D

Mutfağınızın tarzı önemli eğer dolaplarınız masanın bulunduğu alandaki gibiyse gayet şirin bir model sandalyelerini sevmedim nedense sadece:16:

mutfağın küçükse olabilir.
şirin görünüyor.

Mutfağınızın tarzı önemli eğer dolaplarınız masanın bulunduğu alandaki gibiyse gayet şirin bir model sandalyelerini sevmedim nedense sadece:16:

tşkr ederim cnm mutfagım da hemen hemen bu kadar.

nehirli bende sevmedim sandalyeleri ben daha degişik alırım onlar hoş degil ama masa çook hoşuma gitti :) şuan 2 yıl kadar kayın validemle altlı üstlü oturacagız mutfagımda kare böyle. 2 yıl sonra kendi evimi alınca taşınacagız hemen 2 yıla kadar. mutfak dolabalrımıda vintage tarzında yaptıracagım beyaz olacak bu tarz :) ama çeyizde mutfak masası şart yoksa evime geçtimde alırım diyordum ama şuanda mutfagıma lazım yani mutfagımda kare zaten sadece dolabların kapagı kahve krem. :34:

tşkr ederim cnm mutfagım da hemen hemen bu kadar.

nehirli bende sevmedim sandalyeleri ben daha degişik alırım onlar hoş degil ama masa çook hoşuma gitti :) şuan 2 yıl kadar kayın validemle altlı üstlü oturacagız mutfagımda kare böyle. 2 yıl sonra kendi evimi alınca taşınacagız hemen 2 yıla kadar. mutfak dolabalrımıda vintage tarzında yaptıracagım beyaz olacak bu tarz :) ama çeyizde mutfak masası şart yoksa evime geçtimde alırım diyordum ama şuanda mutfagıma lazım yani mutfagımda kare zaten sadece dolabların kapagı kahve krem. :34:

Yakışır bence çok güzel ferah bir tarz masada şık sandalyeleri ona yakın seçersiniz oldu bitti:16:

Yakışır bence çok güzel ferah bir tarz masada şık sandalyeleri ona yakın seçersiniz oldu bitti:16:

güzel yorumların için tşkr ederim cnm çook saol inş haftaya çarşamba marangoza gitcez yaparsa eger marangoz mutlu olurum valla :) sandalyeleride gdier hazır alırımm ona uygun. işlem bitince resimelri tekrardan koyarım inş. çarşambaya kadar sizlerin yorumalrınızıda alayım dedim bi :54:

güzel yorumların için tşkr ederim cnm çook saol inş haftaya çarşamba marangoza gitcez yaparsa eger marangoz mutlu olurum valla :) sandalyeleride gdier hazır alırımm ona uygun. işlem bitince resimelri tekrardan koyarım inş. çarşambaya kadar sizlerin yorumalrınızıda alayım dedim bi :54:

Marangoz inşallah aynı gibi yapar canım böyle şeyler biraz fazla emek ister çünkü inşallah beklerim yapılmış hallerini de :16:

Marangoz inşallah aynı gibi yapar canım böyle şeyler biraz fazla emek ister çünkü inşallah beklerim yapılmış hallerini de :16:

aynen cnm marangozlara dedin gibi güven olmuyor 1 ay gezdimm hangi marangoz iyi diye ama çok şükür sanatkar bi marangoz buldumm rabbim nasip ederse yaptıracagız inş mobilyalarıda ;) inş hepsi bitisnn atacagımm :34:

masa bence güzel ve kullanıslı yuvarlak bi masa düşünüyorsanız bu da küçük şirin bi masa :9::9: Eki Görüntüle 1076594

netde görmüştüm cnm bu modeli evt dedin gibi güzel bi masa buda :) yuvarlak masaları her zaman fiskossehpalarına benzetiyorum o yüzden vaz geçmişitm bu modelden :) yorumun ve düşüncen için çook tşkr ederim cnm benim :34:

MRB ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE 2 MUTFAK MASASI MODELİ PAYLAŞMIŞTIM HATIRLARSANIZ HANGİSİ OLSUN DİYE SİZİNDE DÜŞÜNCELERİNİZ SAYESİNDE YORUMLARINIZ SAYESİNDE DÜŞÜNÜP TAŞINIP VAZ GEÇTİM İKİSİNDENDE ÇÜNKÜ DİĞERİ DEDİNİZ GİBİ LÜKS Bİ MASAYDI MUTFAK İÇİN , DİĞERİ İSE SALON MASASI GİBİYDİ. HALİYLE BENDE İKİSİNDEN DE SOGUDUM . BAŞKA MASA ARAYIŞLARINA GİRDİM O SÜREÇ İÇİNDE COUNTRY AŞKIM DAHA DA ARTTI VE TVDE GÖRDÜM BU MASA ÇOOK HOŞUMA GİTTİ HEMEN RESİMLERİ ALDIM MARANGOZA YAPTIRIRIM DEDİM SİZCE NASIL BU MASA ARKADAŞLAR.

Eki Görüntüle 1076534 Eki Görüntüle 1076535 Eki Görüntüle 1076536

tvden aldım için haliyle bu resimleri buldum netden :D

çok güzel canım ben cok sevdim yakısır mutfaga:16::16::16:

Çok hoş bir masa dizide benimde dikkatimi çekmişti,dolaplarla falan çok uyumlu duruyor.

canım biraz küçük değil mi? :26:

4 kişi sıgıyor :D benimde gözüme küçük gözüktü ama mutfak masası sonuçda ben ve ailem için olması lazım. misafiri yemek masamda agırlarım. fazla büyük te mutfakta yer kaplar cnm yinede onun boyunu ebatını marangozla ayarlamaya çalışacagız cnm bakalım mutfagıma göre artık nasıl olacakk hayırlısı olsun dim ben yinede :34:

2 kişilik gibi görünmüştü. 4 kişi sığıyorsa yeterli o zaman. güle güle kullan. :34:

saol cnm teşekkürler tabi burdan masanın ölçülerini bilmiyorum tvde görmüştüm bende 4 kişi sıgdını :D bende 4 kişi yada 5 kişi sıgacak şekilde yaptırırım küçük degil ama çok büyükde olsun istemme ideal birşey :D

Back
X