• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bu mağaza vitrinlerin arkasındaki fonların ismi nedir biliyormusun

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar hani bu mağaza virtrinlerinde mankenlerin arkasında fonlarında dekorlar oluyor delikli filan.oda bölmeleri içinde kullanılıyor seperatör diye birşey buldum ama oda plastik biraz basit duruyor sanki.ya googledan ne diye aratacağımıda bilmiyorum
ismi ne onuda bilmiyorum nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı:26:

canım bilmiyorum doğrumu anladım ama cnc kesimli paneller oluyor onlardan bahsediyorsan eğer

Oda seperatörü,Oda paravanı,Oda bölücü şeklinde arayabilirsin,tam olarak ne aradağından emin olamadım ama şunlar gibi mi.. :44: $wicker-natural-room-divider-34306.webp$jilda-separator2.webp

çok teşekkür ederim kızlar ilginiz zahmetiniz için:29:

cnc kesimli paneller baktım görsellerden ama onlar değil.
arakoryacığım onlarda değil sanırım istediğim ahşap seperatör.bi mağzada gördümm çok güzeldi hemen aklımda ampul yandı bizim uzun dikdörgen bi odamız var onu bölmek için çok şık ferah olur.o plastikler basit olur gibime geldi ama işte adı sanı belli değil.bi gün yolum düşerse gidip sormam gerekicek sanırım.aradım akşama kadar yok :D

Google görsellerden 'ahşap seperatör'' diye aradığımda bir sürü değişik şeyler çıktı ama çoğu kafes gibi,delikli delikli şekillerde bölünmüş paneller.
Sana tavsiyem o gördüğün şeye çok takıldıysan hemen git foto.sunu çek,bulacağım diye dolanma ve bir marangoza danış,mutlaka sana fikir verecektir,piyasada bulacağın şey odanın ebatlarına ya da tarzına uysa maliyeti uymayabilir.
En azından marangoza yaptırmak,hem malzeme seçimi hem model seçimi hem de fiyat açısından sana avantaj sağlar :34:

Bende aynı paravanlardan arıyorum,nette bakındım ama bulamadım,eklediğiniz 2.resim onlara benziyor..
En doğrusu gidip nerden aldıklarını sormak

Back
X