tarifi aldım tsk ederiz canım yarın hemen deneyecem insallah..yaa sen neden bebe bizküvisi vermiyorsun merak ettim benimki sabah mutlaka kahvaltısında yiyor eğer ekmek içiyle ya da diğer hazır mamalarla hazırlarsam kesinlikle kabul etmiyor(( 5 tane bebe bisküvisi içine de ceviz ve pekmez ekliyorum o şekilde yiyor önce den peyniri zeytini ...vs onları da içine ekliyordum ama şimdi cook şükür onları ayrı yemeye alıstı ama bisküvi olmazsa doymuyor (((
tarif icin cok tesekkürler. bende mutlaka denerim. arzu yarın mı yapcam dedin sen
demiştim ama yapamadım malesef :78:
haftaya bir gün yayapım yanına da başka mamalar ne dersin ?:90:
ben hazır hiç birşey vermiyorum...bebe bisküvisinini sağlıklı olmadığını düşünüyorum biz yeterince katkılı yiyoruz o daha çok küçük hiç olmazsa temeli sağlam olsun :)))) ben bebe bisküvisi yerine irmik kullandım kahvaltılarda hala veriyorum...irmik süt pekmez ceviz çörek otu badem yağı kahvaltısı peynir ve yumurtayı ayrı veriyorum ekmekde buğday ekmeği vermeye çalışıyorum....ne kadar uzak tutarsam o kadar iyi diye üşünüyorum
ben sessiz bir ekim annesiyim:)) çok fazla paylaşımda bulunamıyorum ama takipçinizim
evt kuzuma bir kek yaptım onun ağzına layık...bebe biskivüsi vermiyorum ben kahvaltıda onun için bunu yapmaya karar verdim...
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 çay bardağından biraz fazla pekmez
1 elma rendesi
1 havuç rendesi
ceviz 4-5 adet dövülmüş
çörek otu dövülmüş
zeytinyağı 1 çay bardağı
buğday unu son olarak....hem sağlıklı olsun hem doysun kuular bence deneyin içindekileri arttırabilirsiniz kuru incir fındık badem ALLAH ne versiyse :)))
canım irmik koyuyorum demişsin kahvaltısına irmiği pişmemiş olarak mı veriyorsun çiğden yanii acızık anlatsan..
Canım ben bugün keki denedim. fena olmadı ama biraz tadı az oldu. pekmez 1 çay bardağı değil su bardağımı olacaktı acababide pek kabarmadı ilk defa pekmezle kek yaptım pekmez olunca kabarmıyormu bide havu. yoktu o yüzden sadece elma koymuştum...
canım ben keki denedim ama biraz tatsız bide pekmez garip bir koku verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?