S sdakacar Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2024 1 0 34 Pazartesi 20:18 Konu Sahibi sdakacar #1 Arkadaşlar bu gün tüp bebek transfer oldum ama alaturka tuvalet e girdim sorun olur mu
C cicipamuk Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2024 81 43 30 Salı 22:47 Konu Sahibi sdakacar #2 sdakacar .!.: Arkadaşlar bu gün tüp bebek transfer oldum ama alaturka tuvalet e girdim sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorun olmaz transfer sonrası yarım saat dinlenmeden sonda hemşire bana tuvalete gidebilirsin istediğin gibi demişti bende gitmiştim.
sdakacar .!.: Arkadaşlar bu gün tüp bebek transfer oldum ama alaturka tuvalet e girdim sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Hiç bir sorun olmaz transfer sonrası yarım saat dinlenmeden sonda hemşire bana tuvalete gidebilirsin istediğin gibi demişti bende gitmiştim.
cansubltt Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2024 71 45 23 Salı 22:48 Konu Sahibi sdakacar #3 sdakacar .!.: Arkadaşlar bu gün tüp bebek transfer oldum ama alaturka tuvalet e girdim sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Bende gitmiştim 5 dk sonra tuttu çok şükür
sdakacar .!.: Arkadaşlar bu gün tüp bebek transfer oldum ama alaturka tuvalet e girdim sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Bende gitmiştim 5 dk sonra tuttu çok şükür