Arkadaşlar bu gün ilk siyah-beyaz fotoğrafını çektirdik bebişimin... :))

PuKe

Bal Bebek ALYA'nın annesi
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
296
0
İlk iki çizgiyi görünce inanamamıştım, kan testi yaptırdım onunda değeri çok çok da yüksek değildi ultrasonda da gözükmemişti. Dr daha çok küçük dedi 10 gün sonra gözükür dedi. Ama içim çok tuhaftı dış gebelik olmasından korkuyordum. Ama bu gün kendini gösterdi bize artık eminiz bebişim orda inşallah bizi hiç bırakmaz :ecrin_bebek:
Allah tüm bebiş isteyenlere en yakın zamanda versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

allah hayırlısıyla kucağınıza almaya nasip etsin canım...çok güzel bir duygu

ayy hadi bakalım allah kucağına almayıda nasip etsin çok başka bi duygu çok güzel doğurunca anlıyo insan anne olduğunu şimdilik hamileliğin keyfini çıkar bol bol uyu gez toz valla çocuk doğunca hiçbişi yapamıyosun

Ayyy çok heycanlıyım çok teşekkür ederim sizlere şimdiden bi sürü değişik duygu var doğunca nasıl olcak Allah bilir :))

Ayyy çok heycanlıyım çok teşekkür ederim sizlere şimdiden bi sürü değişik duygu var doğunca nasıl olcak Allah bilir :))

tebrik ederim canm emin ol bambaşka bi duygu tarifsz yanii
rabbm kucagına almayı nasip etsnn

tebrikler.jpg

tebrık ederım Allah saglıkla buyutmenı nasıp etsın...
darısı olmayanların basına...

hayırlı olsun tebrık ederım.. kaydirigubbakcemile5

saolun arkadaşlar. Allahım isteyenlere de tez zamanda versin inşallah:Saruboceq:
Arkadaşlar Dr bana sadece folik asit verdi başka vitamin ilaçları felanda vermesi gerekmiyomuydu. Siz neler kullanıyosunuz???

canım gerek duymamıştır bende hamileliğimin ilk zamanlarında folik asit içtim başka bişi vermedi bana dedi başka ilaç vermedim çünkü gerek yok şimdilik bu yeter dedi bunu düzenli olarak kullan tatlım bazılarına elevit kullanıyomui vitamin ilacı demekki onların ihtiyacı var takma kafana canım ilerde zaten kan ilacı verilecek hamilelikte pek öle ilaç kullanılmıyo ben kullanmadım ve kızımda çok iyi doğdu hamileliğimde çok güzel sorunsuz geçti bol bol meyve ye vitamini ordan alsın bebişin balık ye zeki olsun bıdık cevizde aynı beyin gelişimi için daha aklıma gelirse yazarım tatlım

canım gerek duymamıştır bende hamileliğimin ilk zamanlarında folik asit içtim başka bişi vermedi bana dedi başka ilaç vermedim çünkü gerek yok şimdilik bu yeter dedi bunu düzenli olarak kullan tatlım bazılarına elevit kullanıyomui vitamin ilacı demekki onların ihtiyacı var takma kafana canım ilerde zaten kan ilacı verilecek hamilelikte pek öle ilaç kullanılmıyo ben kullanmadım ve kızımda çok iyi doğdu hamileliğimde çok güzel sorunsuz geçti bol bol meyve ye vitamini ordan alsın bebişin balık ye zeki olsun bıdık cevizde aynı beyin gelişimi için daha aklıma gelirse yazarım tatlım

Saol çok teşekkür ederim. Meyve felan yiycem yemesine de canım hiç bi şey istemiyo öyle anlattıkları gibi aşermiyorum veya çıkarmıyorum bende olan tek değişiklik sadece iştahım gitti.Zaten sürekli bi şeyler geliyo aklıma ve bebeğim için panik oluyorum psikolojim bozuldu galiba delikafadulden

tebrıkler cnm gözun aydın.hayırlısı ıle kucagına alırsın inşallahh

Saol çok teşekkür ederim. Meyve felan yiycem yemesine de canım hiç bi şey istemiyo öyle anlattıkları gibi aşermiyorum veya çıkarmıyorum bende olan tek değişiklik sadece iştahım gitti.Zaten sürekli bi şeyler geliyo aklıma ve bebeğim için panik oluyorum psikolojim bozuldu galiba delikafadulden
zorlada olsa ye cnım onun ihtiyacı var ama bi elma yesen bi iki mandilana yesen gene ona yarar ve okadar takıntılıda olma cnım hayırlısıyla doğar doğacağı varsa doğar zaten allahım sağlıkla kavşumanı nasip etsin ama takma kafana ben hiç takmazdım allaha şükür sağlıklı doğdu sende takma yerimseniben

X