- 22 Mart 2025
- 23
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi hahsjisooeo
Arkadaşlar bu ay adetim bir hafta önceden oldu ve çok az kanama oldu bugün 3uncu gün bezle silince çok az kan geliyo neden böyle oldu normalde adetim 5 gün sürüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunmasız ilişki olduysa üstüne görme yaşıyor olabilirsinizArkadaşlar bu ay adetim bir hafta önceden oldu ve çok az kanama oldu bugün 3uncu gün bezle silince çok az kan geliyo neden böyle oldu normalde adetim 5 gün sürüyor
Ağır egzersiz yapmadm ama sürekli oğlum kucağımda 2 yaşında termal kaplıca ne oluyo gitmedim orayada gebelik şüphem de yokYakın zamanda ağır egzersiz yaptınız mı ya da termal kaplıcaya falan gittiniz mi? Eğer gebelik şüpheniz yoksa bu sebeplerden de olabilir. Mevsimsel de olabilir.
Hayır canm korunmalı oluyo ama bu ay niye böyle oldu şaşırdımKorunmasız ilişki olduysa üstüne görme yaşıyor olabilirsiniz
Oğlunuzun bakımını yapmak da egzersiz sayılır benceAğır egzersiz yapmadm ama sürekli oğlum kucağımda 2 yaşında termal kaplıca ne oluyo gitmedim orayada gebelik şüphem de yok
Ağrı varmı küçük bir kistte oluşmuş olabilir o zaman bende yaşadım hapla hemen ermiştiHayır canm korunmalı oluyo ama bu ay niye böyle oldu şaşırdım
Hayır canm emzirmiyorum bir buçuk yıl oldu bırakalıOğlunuzun bakımını yapmak da egzersiz sayılır bencepeki emziriyor musunuz şu an?
Ağrı yok hiç zaten 2 cm kistim varda ama hiç böyle olmamisti ilk defa olduAğrı varmı küçük bir kistte oluşmuş olabilir o zaman bende yaşadım hapla hemen ermişti
O zaman bir sonraki ay da erken olursa doktora gozukursunuz.Hayır canm emzirmiyorum bir buçuk yıl oldu bırakalı
Teşekkür ederim canm bundan 5 6 ay önce gitmstm doktora test yaptı adetim erken olmuştu testim normaldiO zaman bir sonraki ay da erken olursa doktora gozukursunuz.
Teşekkür ederim canm bundan 5 6 ay önce gitmstm doktora test yaptı adetim erken olmuştu testim normaldi
Bazen mevsimsel gecislerde olabiliyor böyle seyler malum havalarda bi oyle bi boyle derken vicutlarimizda dengesini sasirdilarArkadaşlar bu ay adetim bir hafta önceden oldu ve çok az kanama oldu bugün 3uncu gün bezle silince çok az kan geliyo neden böyle oldu normalde adetim 5 gün sürüyor
Doğru canm teşekkürlerBazen mevsimsel gecislerde olabiliyor böyle seyler malum havalarda bi oyle bi boyle derken vicutlarimizda dengesini sasirdilar
Geri çekilme 2 yıldırPeki hangi korunma yöntemini kullanıyorsunuz? Emin misiniz hamile olmadığınıza
Geri çekilme 2 yıldır