- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 13
- 39
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
E bir daha doktora git. Burda bedava doktorluk hizmeti verilmiyor.Normal degil canim onceden boyle olmazdi simdi hafif agri da oluyor
Sagol.ben bunu dusunememistim.E bir daha doktora git. Burda bedava doktorluk hizmeti verilmiyor.
Canim sagol yorumun icin.akinti acik sari hafif de yanma var kasigimda.klamidya ya da bel soguklugu falan miyim diye düşünüyorumBenim bildiğim de hafif enfeksiyon olunca açık sarı olur. Daha ciddi bir şey olsa yeşil, koyu kahve ve kokulu akıntı olabiliyor.
Evham mı yapıyorsunuz acaba?
Simdi hamileyim bir de bebege birsey olur diye de korkuyroumBenim bildiğim de hafif enfeksiyon olunca açık sarı olur. Daha ciddi bir şey olsa yeşil, koyu kahve ve kokulu akıntı olabiliyor.
Evham mı yapıyorsunuz acaba?
Yeterli su içilmediğinde de oluyorNormal degil canim onceden boyle olmazdi simdi hafif agri da oluyor
Böyle bir şey olsa doktor anlardı zaten. İçiniz rahat etmiyorsa bir üniversite hastanesinde tetkikleri yaptırınCanim sagol yorumun icin.akinti acik sari hafif de yanma var kasigimda.klamidya ya da bel soguklugu falan miyim diye düşünüyorum
Yeterli su içilmediğinde de oluyor
Canim benum tarif ettiklerimin aynisi mi peki ilac kullaniyor muusn doktorlar ne diyorAynı sorun bendede var ve hep enfeksiyon cikiyor
Hafif bi enfeksiyondur zannimca yanmada enfeksiyondan olurBirkac yıldır suren bir akintim var.acik sari ama kokusuz.onceden beyaz normal seffaf bir akintim olurdu normal olan oydu.bu acik sari akinti da aslinda ic camasirima cogu zaman cikmiyor.cok ozur diliyorum.tuvatte icime parmagimi hafif soktugumda cikiyor.ama bayagi cikiyor.
Bazen de alt karnimda yanma oluyor.cok doktora gittik cok test yapıldı hafif enfeksiyon cikiyor ama net bie sonuc alamadim o kadar ilac kullanmama ragmen.ben bu sorundan nasil kurtulacagim.ayni durumu yasayan oldu mu aramizda.
Ben evli degilim ama sizin tarif ettiginiz gibi sıkıntılarım vardı şuan çalıştığım hastanede idrar testi ve ultrason yapıldı ve enfeksiyon çıktı iltihap kurutucu hap vermistiCanim benum tarif ettiklerimin aynisi mi peki ilac kullaniyor muusn doktorlar ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?