Arkadaslar bu akinti normal degil.

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Birkac yıldır suren bir akintim var.acik sari ama kokusuz.onceden beyaz normal seffaf bir akintim olurdu normal olan oydu.bu acik sari akinti da aslinda ic camasirima cogu zaman cikmiyor.cok ozur diliyorum.tuvatte icime parmagimi hafif soktugumda cikiyor.ama bayagi cikiyor.
Bazen de alt karnimda yanma oluyor.cok doktora gittik cok test yapıldı hafif enfeksiyon cikiyor ama net bie sonuc alamadim o kadar ilac kullanmama ragmen.ben bu sorundan nasil kurtulacagim.ayni durumu yasayan oldu mu aramizda. :(

Benim bildiğim de hafif enfeksiyon olunca açık sarı olur. Daha ciddi bir şey olsa yeşil, koyu kahve ve kokulu akıntı olabiliyor.

Evham mı yapıyorsunuz acaba?

Benim bildiğim de hafif enfeksiyon olunca açık sarı olur. Daha ciddi bir şey olsa yeşil, koyu kahve ve kokulu akıntı olabiliyor.

Evham mı yapıyorsunuz acaba?
Canim sagol yorumun icin.akinti acik sari hafif de yanma var kasigimda.klamidya ya da bel soguklugu falan miyim diye düşünüyorum

Birkac yıldır suren bir akintim var.acik sari ama kokusuz.onceden beyaz normal seffaf bir akintim olurdu normal olan oydu.bu acik sari akinti da aslinda ic camasirima cogu zaman cikmiyor.cok ozur diliyorum.tuvatte icime parmagimi hafif soktugumda cikiyor.ama bayagi cikiyor.
Bazen de alt karnimda yanma oluyor.cok doktora gittik cok test yapıldı hafif enfeksiyon cikiyor ama net bie sonuc alamadim o kadar ilac kullanmama ragmen.ben bu sorundan nasil kurtulacagim.ayni durumu yasayan oldu mu aramizda. :KK43:
Hafif bi enfeksiyondur zannimca yanmada enfeksiyondan olur

Canim benum tarif ettiklerimin aynisi mi peki ilac kullaniyor muusn doktorlar ne diyor
Ben evli degilim ama sizin tarif ettiginiz gibi sıkıntılarım vardı şuan çalıştığım hastanede idrar testi ve ultrason yapıldı ve enfeksiyon çıktı iltihap kurutucu hap vermisti

Back