O işler öyle olmuyor işte canım...sevilecek sayılacak ama herkes nerde durulması gerektiğini de bilecek sen bu en klişe konuuyu bile konuşamıyosan eş adayınla neden evleniyosun hayatta daha ne sorunlar var hele evlilikte..ne yani evlennce geçer hereşey değişir diye düşünenlerden olma lütfen herşey nasılsa o zamanda öle olacak hatta zaman olup daha da bunaltacak..
kayınvalideniz lütfen sizin hayatınızı yaşamaya kalkmasın kendi hayat şansını kullanmış kullanmakta bide sizinkilere bulaşmasın kendi kararlarınızı kendiniz verin yok ben vazgeçmem bu adamdan diyosanız kıvrak olun kırmadan çaktırmadan kendi isediklerinizi aldırabilirsiniz..şükür böyle şeyler yaşamadım ama yanıbaşımda yaşayanlara tanık oldum hayatınıza müdahale etmesine izin verirseniz arttırarak devam edeceğine kalıbımı basarım
canım valla bak ben 1 buçuk yıllık evliyim kayınvalidem cidden melek gibi.benim babam vefat etti annem tek başına yaptı herşeyi.kayınvalidemde emekli öğretmen yani aman aman zengin değil hergün arıyodu bak bende bu var almıştım sen alma sakın masraf yapma bak şunu alma sen zahmet etme diye biz tabi üstümüze düşen herşeyi yaptık sadece bulaşık makinesini alamamıştık annemi zorlamak istemediğim için eşime sölemiştim oda annesine sölemiş onlar aldı bulaşık makinesini ama kesinlikle tek kelimesini bile duymadım ne bi ima ne bişi.ama şunuda söliyim ailene saygı duymaması onun çocugunada bu cesareti verir zamanla eşinde ailene saygı duymaz benim en büyük korkum eşimin anneme olan saygısını yitirmesi o zaman evlilik bitmiş demektir ama eşim annemi çok sever sayar keşke bizle yaşasa der hatta annemde onu çok sever dört döner etrafında ama daha şimdiden ailene saygı duymaması çok kötü bişi bence düğün olmadan buna bi çare bul aglamak fayda etmez.ayrıca nasıl sizin oturcagınız eve karışı ve sen ses edemiosun onuda anlamıorum yani böle diyenler bence bu birazda sizin pasifliğiniz
O işler öyle olmuyor işte canım...sevilecek sayılacak ama herkes nerde durulması gerektiğini de bilecek sen bu en klişe konuuyu bile konuşamıyosan eş adayınla neden evleniyosun hayatta daha ne sorunlar var hele evlilikte..ne yani evlennce geçer hereşey değişir diye düşünenlerden olma lütfen herşey nasılsa o zamanda öle olacak hatta zaman olup daha da bunaltacak..
kayınvalideniz lütfen sizin hayatınızı yaşamaya kalkmasın kendi hayat şansını kullanmış kullanmakta bide sizinkilere bulaşmasın kendi kararlarınızı kendiniz verin yok ben vazgeçmem bu adamdan diyosanız kıvrak olun kırmadan çaktırmadan kendi isediklerinizi aldırabilirsiniz..şükür böyle şeyler yaşamadım ama yanıbaşımda yaşayanlara tanık oldum hayatınıza müdahale etmesine izin verirseniz arttırarak devam edeceğine kalıbımı basarım
Evet haftaya beni zorlu bir alışveriş macerası bekliyor nişanlıma annen gelmesin dedim ama büyük ihtimal o da peşimize takılır..O kötü kaynana olursa bende kötü gelin olurum çok şükür ki ailem beni çok güzel yetiştirdi bi saygısızlık yapmam kimseye ama damarıma basılırsa fırtınalar kopartırım nişanlımda bunu biliyor bakalım sonumuz ne olacakarkadasım dık dur bıraz hayatının en guzel donemı bu kımseyı karıstırma müstakbel eşin sana destek olmuyorsa kendi düşünsün ben ne kendı aılemı ne de esimin aılesını karıstırdım herseyımı kendım beyendım kendım aldım kımsenın dedııını yapmadım hala da kendı annem çok karısmaya çaLIŞIR iç işlerımıze ama asla karıstrmam yanı dik dur bıraz ne demek bısey dıyemıorum sen boyle pasıf olunca kadında bu kız bişiy bilmıor cahıl bu dıyecektır
canım benım pasıf olmamak saygısız olmak anlamına gelmıyor hem kayınvalıdenın gelmesı çok ıyı bır fırsat ben olsam kullanırdım bunu sana birşeylerı al dıye dayatacak belkı kıbarca reddet bırkacını onun osu var bunun busu var asla saygısızlık etme tatlı dil herşeyi çözer sana bir atasozu soyleym ağzında balı olanın kıçında iğnesı vardır derler öyle ol kı kımse ezemesın senı tatlı dılle herseyı kendı lehıne cevırebılırsınEvet haftaya beni zorlu bir alışveriş macerası bekliyor nişanlıma annen gelmesin dedim ama büyük ihtimal o da peşimize takılır..O kötü kaynana olursa bende kötü gelin olurum çok şükür ki ailem beni çok güzel yetiştirdi bi saygısızlık yapmam kimseye ama damarıma basılırsa fırtınalar kopartırım nişanlımda bunu biliyor bakalım sonumuz ne olacak
canım benım pasıf olmamak saygısız olmak anlamına gelmıyor hem kayınvalıdenın gelmesı çok ıyı bır fırsat ben olsam kullanırdım bunu sana birşeylerı al dıye dayatacak belkı kıbarca reddet bırkacını onun osu var bunun busu var asla saygısızlık etme tatlı dil herşeyi çözer sana bir atasozu soyleym ağzında balı olanın kıçında iğnesı vardır derler öyle ol kı kımse ezemesın senı tatlı dılle herseyı kendı lehıne cevırebılırsın
öyle davranırsan öyle olur canım hem nişanlın daha bı gururlanır senın saygından tatlı dılınden mesela bırseyı almanızda ısrar ederken neden ıstemedığını mantıklı bıcımde acıkla hemen kestırıp attırma olur bı dusuneyım de eşyaları fotosunu çek ama sonunda kendı ıstedııını al sen eşinin gözundekı ımajına bak asıl o önemlı aranızdakı dengeyı o saglayacak sakın dengeyı kaynana taraf verme canımNe güzel konuşuyorsun inşallah öyle olur
Evet haftaya beni zorlu bir alışveriş macerası bekliyor nişanlıma annen gelmesin dedim ama büyük ihtimal o da peşimize takılır..O kötü kaynana olursa bende kötü gelin olurum çok şükür ki ailem beni çok güzel yetiştirdi bi saygısızlık yapmam kimseye ama damarıma basılırsa fırtınalar kopartırım nişanlımda bunu biliyor bakalım sonumuz ne olacak
Benim bir ay sonra düğünüm var ve hazırlıklara başladık biraz geç kaldık ama yetişicek inşallah..Şimdi size sorunumu anlatıcam benim babam ve kaynanam hiç anlaşamadılar hatta tartıştılar bile eşyaların bi çoğunu bizim almamızı söylediler babamda buna itiraz etti ogün den sonra herşey tersine döndü kaynanam benim aileme karşı çok soguk birşey sorulcaksa bana soruyo sürekli ailemi bana şikayet ediyor bende birşey diyemiyorum bu olaylar olmadan önce herşey süperdi ama herşey mahfoldu şimdi biz ev almayı düşünüyoruz alıcagımız evin fiyatını kac oda olacagını eşyaların nasıl olacagını hep kendi belirlemek istiyor bu da beni çıldırtıyor nişanlımada birşey diyemiyorum ama hergün ağlıyorum bu ara bana karşı da çok soğuk davranıyo bazen nişanı bile atmak geliyo içimden çünkü mutlu olamam ben o kaynana varken başımda napıcam böylee off ne olur nasıl davranmam konusunda yardım edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?