Arkadaşlar bir yol gösterin bana

dedektif tutayım en iyisi. tatilide rahat rahat yaparım gelincede raporu alırım :)

dedektif tutayım en iyisi. tatilide rahat rahat yaparım gelincede raporu alırım :)
ama ben dalga geçmedim görümcem öyle maddi durumlarıda kötü 5 aylık hamileydi evin çatısında saklanıp takip yaptı eşi aldattığı kadının yanına giderkende bagaja binip gitmiş kocasıyla duyduğumda film gibi gelmişti şimdi boşandılar

yaa gerçi onun salak bir kocası vardı hem salaktı hemde aldatmaya çalışıyordu görümcemde cin gibi karı zaten herşeye belgelendirmiş ses kayıtları falan adam tazminatı vermekten görümcemi işe soktu falan sırf mahkemeye bunları sunmasın rezil olmayayım diye ailesi falan ne istediyse verdiler harbi cin çarpmışa döndü adam yani ayrılırken beter olsun

yok ya bizimki salak değildir o kadar :) asistanını bile boğaziçiden mezun olmadı ona akıl danışıyo

yok ya bizimki salak değildir o kadar :) asistanını bile boğaziçiden mezun olmadı ona akıl danışıyo
işin daha zor ozaman hem akıllı hem şüpheli üstelikte tatile gitmek istemiyor siz nerden mezunsunuz? bence sadece buna dayanarak böyle düşünülmez kadınsın nihayetinde hislerine güven derim baştada kocana güven tek sorun tatile gitmek istemeyişiyse eğer

bence takibe al çaktırmadan belli bir süre. durduk yere günahını alma

ben bahçeşehir üniversitesi uluslar arası finans mezunuyum canım. cici bi kız yanındaki ama yinede şüpheli.. bekar ve günde 3-4 saat kesintisiz beraberler. sürekli telefon trafigi oluyor

Sirf tatile gitmek istemiyor diye aldatiyor olamaz. Baska suphelendigin biseyde yok o zaman neden kuruntu yapiyorsun? Kendi sirketi tabiki cok calisacak bunda anormal bisey yok ki. Bir yilda tatile gitmeyin ne olacak yani gayet normal bisey

Sirf tatile gitmek istemiyor diye aldatiyor olamaz. Baska suphelendigin biseyde yok o zaman neden kuruntu yapiyorsun? Kendi sirketi tabiki cok calisacak bunda anormal bisey yok ki. Bir yilda tatile gitmeyin ne olacak yani gayet normal bisey
yani kim neden tatile gitmek istemez ki onu anlayamıyorum sadece... adamı tutan bişey olmaması lazım kocaman şirket. vekalet verir yürür işler...

Konu çok havada kalmış
Biri tatile gitmeyince aldatıyo denemez
Yoğun da olabilir sıkılmışta olabilir

Ne bileyim mesela ben hiç 1 ay tatil yapmadım, yapsam anlardım adamı belki

yani kim neden tatile gitmek istemez ki onu anlayamıyorum sadece... adamı tutan bişey olmaması lazım kocaman şirket. vekalet verir yürür işler...
Gayet normal bisey bence isler yurur evet ama sorumluluk sahibi birisi belli ki ici rahat etmeyecek. Bence bosuna huzurunu kacirma baska suphelendigin bisey yok sonucta

ben bahçeşehir üniversitesi uluslar arası finans mezunuyum canım. cici bi kız yanındaki ama yinede şüpheli.. bekar ve günde 3-4 saat kesintisiz beraberler. sürekli telefon trafigi oluyor
uluslararası ilişkilerden sonra ikili ilişkileri çözmek fazla kasmaz heralde kolay gelsin tatlım canını sıkma şimdilik sadece şüpheli

cnm senin kuruntundur belki. maddi sknti cekyorda olabilr belki gercekten yogundur. aklna kotu sey getrme hemen

Belki sadece tatile gitmek istemiyordur. Bence kendi kendinizi doldurup huzursuz etmeyin. Bırakın onun dediği gibi olsun bu defa da.

Bazen erkekler capkın degılde bız sureklı yapıyosun yapıyosun diyoz diye mi yapman lazım erkek yapar diye dusunuyorlar diye dusunuyorum
Konuya donersek sevgilisi olsa da gelirdi tatile niye gitmesin.bence işle ilgi i sıkıntısı olabilir.asistanına da sana soylememesini tembihlemiş olabi ir üzülme diye.ama sen bu süreçte veni aidatıosun triplerine girersen bişi yokken adam an ayışsız deyıp gercekten ilgiyi baaka yerde arayabilir kendini gerceklestıren e anet yasarsun.gözlemle ve destek ol bence

Neden gitmek istemediğini sorun arada iş yerine uğrayın bence belki düzgün bir sebebi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…