dedektif tutayım en iyisi. tatilide rahat rahat yaparım gelincede raporu alırım :)biraz uçuk gelebilir ama elimde böyle bir fırsat olsa maddi anlamda ve eşimde onaylıyorsa tatile tek yada sevdiğim biriyle giderim ( Aslında gitmem yani kocam öyle sanar gitmiş gibi yaparım baarım ne yapıyor ben yokken )
ama ben dalga geçmedim görümcem öyle maddi durumlarıda kötü 5 aylık hamileydi evin çatısında saklanıp takip yaptı eşi aldattığı kadının yanına giderkende bagaja binip gitmiş kocasıyla duyduğumda film gibi gelmişti şimdi boşandılardedektif tutayım en iyisi. tatilide rahat rahat yaparım gelincede raporu alırım :)
yok ya bizimki salak değildir o kadar :) asistanını bile boğaziçiden mezun olmadı ona akıl danışıyoyaa gerçi onun salak bir kocası vardı hem salaktı hemde aldatmaya çalışıyordugörümcemde cin gibi karı zaten herşeye belgelendirmiş ses kayıtları falan adam tazminatı vermekten görümcemi işe soktu falan sırf mahkemeye bunları sunmasın rezil olmayayım diye ailesi falan ne istediyse verdiler harbi cin çarpmışa döndü adam yani ayrılırken beter olsun
işin daha zor ozaman hem akıllı hem şüpheliyok ya bizimki salak değildir o kadar :) asistanını bile boğaziçiden mezun olmadı ona akıl danışıyo
ben bahçeşehir üniversitesi uluslar arası finans mezunuyum canım. cici bi kız yanındaki ama yinede şüpheli.. bekar ve günde 3-4 saat kesintisiz beraberler. sürekli telefon trafigi oluyorişin daha zor ozaman hem akıllı hem şüpheliüstelikte tatile gitmek istemiyor siz nerden mezunsunuz? bence sadece buna dayanarak böyle düşünülmez kadınsın nihayetinde hislerine güven derim baştada kocana güven tek sorun tatile gitmek istemeyişiyse eğer
yani kim neden tatile gitmek istemez ki onu anlayamıyorum sadece... adamı tutan bişey olmaması lazım kocaman şirket. vekalet verir yürür işler...Sirf tatile gitmek istemiyor diye aldatiyor olamaz. Baska suphelendigin biseyde yok o zaman neden kuruntu yapiyorsun? Kendi sirketi tabiki cok calisacak bunda anormal bisey yok ki. Bir yilda tatile gitmeyin ne olacak yani gayet normal bisey
Gayet normal bisey bence isler yurur evet ama sorumluluk sahibi birisi belli ki ici rahat etmeyecek. Bence bosuna huzurunu kacirma baska suphelendigin bisey yok sonuctayani kim neden tatile gitmek istemez ki onu anlayamıyorum sadece... adamı tutan bişey olmaması lazım kocaman şirket. vekalet verir yürür işler...
uluslararası ilişkilerden sonra ikili ilişkileri çözmek fazla kasmaz heralde kolay gelsin tatlım canını sıkma şimdilik sadece şüpheliben bahçeşehir üniversitesi uluslar arası finans mezunuyum canım. cici bi kız yanındaki ama yinede şüpheli.. bekar ve günde 3-4 saat kesintisiz beraberler. sürekli telefon trafigi oluyor
onlardan heryerde varhangi biri olabilir ki.. dedigim gibi şirkette bir sürü kadın var. hepside dergi kapaklarından fırlamış gibi :)
cnm senin kuruntundur belki. maddi sknti cekyorda olabilr belki gercekten yogundur. aklna kotu sey getrme hemenherkese merhaba yıllardır bu forumu takip ediyorum aklıma ne takılsa yazıyorum hemen çıkıyor valla herkesin yüreğine emeğine sağlık.. sonunda bende üye olmaya karar verdim biraz önce, ve bir konu var aklıma takılan, belki kendi kuruntum ama, eşimle 3 yıllık evliyiz dışardan bakıldığında gayet iyi bir evliligimiz var maddi olarak durumumuz iyi. Eşim ilk defa bu sene tatile gitmek istemiyor benimle. yani evlenmeden önce olsun evlendikten sonra olsun her sene 2 defa giderdik hatta gittigimizde 1 ay tatil yapardık. bu sene gitmek istemiyorum diyor. işleri yoğumuş. bahanesi de bu. ama biliyorum ki öyle bişey yok. kocaman şirket o olmadan da işliyor. aklıma soru işaretleri gelmeli mi ? (başka biri olduguna dair yoksa işleri yoğun olduğuna inandırmalımıyım kendimi? )
Uygun bi zamanda sorucam hatta alkollüyken sorucam :)Neden gitmek istemediğini sorun arada iş yerine uğrayın bence belki düzgün bir sebebi vardır
Bencede akıllıca:)Uygun bi zamanda sorucam hatta alkollüyken sorucam :)
Savunmasız oluyor o zaman erkeklerBencede akıllıca:)