Arkadaşlar bir yol gösterin bana

eşimin bi giyim firması var. genel müdür

gözüne çarpan bişeyler yok mu?
mutlaka hissedersin.
gözüme çarpan şey aslında şirketteki bayanların yaz gelmesiyle bi hayli açılması.. bende tam aksine salaş giyim tarzına döndüm. diyorum ki acaba beni mi begenmiyor.. aklıma bu geliyor sadece ama ynalışta olablir

eşimin bi giyim firması var. genel müdür
Anladım canım, ben de şuan kendi mesleğim dışında bir işte çalışıyorum, genel müdürümüzü asiste ediyorum.
Allahım,adam bir yıllık izne çıkmadı,biz de bir rahat edemedik gitti Yoğunluk var,umarım anlatabildim. Eşini aldattığını da sanmam

şirketteki bayanlar açıldı diye olduğunu sanmıyorum..
yakınen ilgisini çeken biri mi var acaba?

inşallah canım. senden duymak güzel oldu bunu :)

şirketteki bayanlar açıldı diye olduğunu sanmıyorum..
yakınen ilgisini çeken biri mi var acaba?
hangi biri olabilir ki.. dedigim gibi şirkette bir sürü kadın var. hepside dergi kapaklarından fırlamış gibi :)

:) Şaka bir yana da kendin tek başına tatile çıkacağını söyle belki o zaman seninle gelir. Başka aldatma belirtisi yoksa bence kötü düşünme
kafamda bu deli sorular varken onu yalnız bırakmayı göze alamam tatlım :)

1 ay çıkmayın siz de. 2-3 gün nefes alacak kadar bir kaçamak yapın. şirket 1 ay boş bırakılır mı? ben iş adamlarının öyle uzun uzun tatil yaptığını görmedim hiç.

koskoca şirket sahibini eşisin sende açıl sacıl. giyimden yana sıkıntın yokmuş zaten :) bide eger şirkette biryle işi olsaydı senle niye evlensin daha yeni sayılırsınız. kafanı böyle şeylerle meşkul etme. olmayan şeyi oldurup canını sıkma derim. negatif enerjiyle doldurma evi. kış kış cinler kış kış

ayy bilemedim..tatile gitmek istememesiyle aldatmayı pek pekiştiremedim...
belki gerçekten canı istemiyor...işle ilgili sorun olabilir...
ne bilim canım ya. belki ben çok gitmek istiyorum diye öyle geliyor bana ama.. eğer aldatılıyorsamda aptal yerine konmak çok zoruma gider..

kafamda bu deli sorular varken onu yalnız bırakmayı göze alamam tatlım :)
biraz uçuk gelebilir ama elimde böyle bir fırsat olsa maddi anlamda ve eşimde onaylıyorsa tatile tek yada sevdiğim biriyle giderim ( Aslında gitmem yani kocam öyle sanar gitmiş gibi yaparım baarım ne yapıyor ben yokken )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…