eşimin bi giyim firması var. genel müdürBir durum olsa anlardın,hiç bir şey saklı kalmaz. Şüphelendiğin bir durum da olmamış anladığım kadarıyla.
Ama ben olsam ben de işkillenirdim,yani normal insan tatile gideceği zamanı dört gözle bekler. Mesleği nedir eşinizin?
kusura bakma canım seni suçlamak istemedim.. seçenekler çoğaldı sadece onu dedimŞüphe var diyen sizsiniz suçlu ben ..
Biraz takibe al ..kusura bakma canım seni suçlamak istemedim.. seçenekler çoğaldı sadece onu dedim
gözüne çarpan bişeyler yok mu?işte aradığımız sorunun cevabıda bu tatlım...
gözüme çarpan şey aslında şirketteki bayanların yaz gelmesiyle bi hayli açılması.. bende tam aksine salaş giyim tarzına döndüm. diyorum ki acaba beni mi begenmiyor.. aklıma bu geliyor sadece ama ynalışta olablirgözüne çarpan bişeyler yok mu?
mutlaka hissedersin.
Anladım canım, ben de şuan kendi mesleğim dışında bir işte çalışıyorum, genel müdürümüzü asiste ediyorum.eşimin bi giyim firması var. genel müdür
allah size daha çok versin canım :) mutluluk pahabiçilmez bişeyZengin olmak zor zanaat anacım bizimkilerin bi tane telefonu var zırt pırt karıştırır dururuz :)
şirketteki bayanlar açıldı diye olduğunu sanmıyorum..gözüme çarpan şey aslında şirketteki bayanların yaz gelmesiyle bi hayli açılması.. bende tam aksine salaş giyim tarzına döndüm. diyorum ki acaba beni mi begenmiyor.. aklıma bu geliyor sadece ama ynalışta olablir
inşallah canım. senden duymak güzel oldu bunu :)Anladım canım, ben de şuan kendi mesleğim dışında bir işte çalışıyorum, genel müdürümüzü asiste ediyorum.
Allahım,adam bir yıllık izne çıkmadı,biz de bir rahat edemedik gittiYoğunluk var,umarım anlatabildim. Eşini aldattığını da sanmam
hangi biri olabilir ki.. dedigim gibi şirkette bir sürü kadın var. hepside dergi kapaklarından fırlamış gibi :)şirketteki bayanlar açıldı diye olduğunu sanmıyorum..
yakınen ilgisini çeken biri mi var acaba?
:) Şaka bir yana da kendin tek başına tatile çıkacağını söyle belki o zaman seninle gelir. Başka aldatma belirtisi yoksa bence kötü düşünmeallah size daha çok versin canım :) mutluluk pahabiçilmez bişey
kafamda bu deli sorular varken onu yalnız bırakmayı göze alamam tatlım :):) Şaka bir yana da kendin tek başına tatile çıkacağını söyle belki o zaman seninle gelir. Başka aldatma belirtisi yoksa bence kötü düşünme
Ay yok blöf yap belki kıskanıp gelir o zaman.kafamda bu deli sorular varken onu yalnız bırakmayı göze alamam tatlım :)
ne bilim canım ya. belki ben çok gitmek istiyorum diye öyle geliyor bana ama.. eğer aldatılıyorsamda aptal yerine konmak çok zoruma gider..ayy bilemedim..tatile gitmek istememesiyle aldatmayı pek pekiştiremedim...
belki gerçekten canı istemiyor...işle ilgili sorun olabilir...
biraz uçuk gelebilir ama elimde böyle bir fırsat olsa maddi anlamda ve eşimde onaylıyorsa tatile tek yada sevdiğim biriyle giderim ( Aslında gitmem yani kocam öyle sanar gitmiş gibi yaparım baarım ne yapıyor ben yokken )kafamda bu deli sorular varken onu yalnız bırakmayı göze alamam tatlım :)