aklıma kötüyü getirmek istemiyorum..Başka şüpheler var mı ?
Kadın hisseder. .
aklıma kötüyü getirmek istemiyorum..
yani şirketi kocaman. yüze yakın çalışan var yarıdan çoğuda bayan. şimdiye kadar birine ilgi duydugunu falan hissetmedim hiç. baktığını bile görmedim ama...Şüphelendiğiniz başka bir konu var mı ?
İş yerine onu daha da bağlayan yeni şeyler ?
iş yemekleri toplantılar falan oluyor zaten. yani yeni bi durum degil. şahsi telefonu pek çalmaz. şirket telefonunuda asistanı bağlıyor zaten. sizi şu arıyor bu arıyor falan.Kötü eğer varsa kötü. .
Şüphe kötü ..
Başka şüpheler var mı?
Tlf , geç gelmeleri , ilgi nasıl?
Asistanıyla mı şüphelendin?iş yemekleri toplantılar falan oluyor zaten. yani yeni bi durum degil. şahsi telefonu pek çalmaz. şirket telefonunuda asistanı bağlıyor zaten. sizi şu arıyor bu arıyor falan.
işte aradığımız sorunun cevabıda bu tatlım...iş yerine bu kadar bağlı kalmasına sebep olan şey ne?
dünyanın heryerine gidebiliriz kısıtlamamız yoktur aslında. tatilden sıkılıcağını sanmıyorum. asistanından öğrendim herşey pozitif şirkette diye söyledi amaSürekli aynı tatilleri yapıyorsanız sıkılmış olabilir mi? Onun çok gitmeyi istediği bir yer varsa oraya gitmeyi önerseniz? Hemen başka biri var diye düşünüp sinirlerinizi bozmayın. Belki gerçekten size anlatamadığı bir sorun olabilir mi işle alakalı? Ben de kafam doluysa bırakın tatili çay içmeye bile gitmek istemiyorum.
asistanı 1 yıldır yanında. çok güzel şirin bi kız ama. bir senedir tanıyorum zaten onuda yapmazlar heralde öyle bişey. aklıma getirdin şimdi bakk yaAsistanıyla mı şüphelendin?
7/24 onunla olmadığınız için bilemezsiniz.yani şirketi kocaman. yüze yakın çalışan var yarıdan çoğuda bayan. şimdiye kadar birine ilgi duydugunu falan hissetmedim hiç. baktığını bile görmedim ama...
asistanı 1 yıldır yanında. çok güzel şirin bi kız ama. bir senedir tanıyorum zaten onuda yapmazlar heralde öyle bişey. aklıma getirdin şimdi bakk ya