Arkadaşlar bir sorum var yardımcı olurmusunuz ?

Adet olurken yumurta oluşurmu acaba yanı benım adet 10 gün sürüyor nasıl hesaplıycam yumurtlama günümüz yınemi 14. Gün

canim benim adetin kac gunden bir geliyo.?.. yani adetin ilk gununden bir sonraki adetin ilk gunene kadar say

Bugün 5. Gunu ama 2 aydır olmuyordum enfeksıyondan dolayı

yok canim oyle demiyorum... adet dongun kac gun
mesela ben de 28 gun ... yani bir adetim bawladigi gunden sayiyorum 5 i adet olduysam ondan 28 gun sonra bir daha oluyorum benim yumurtlama gunum 14 cu gun yani adet dongumun tam ortasi..

Son düzenleme:
Adet olurken yumurta oluşurmu acaba yanı benım adet 10 gün sürüyor nasıl hesaplıycam yumurtlama günümüz yınemi 14. Gün

adetin kaç günde bir geliyorsa,o sayıdan 14 çıkıp yumurtlama gününü hesaplayacaksın,yani 30 günde bir adet görüyorsan,yumurtlama günün 30-14=16.gün,26 günde bir görüyorsan 26-14=12.gün ve s..yani beklenen adetten 14 gün önce yumurtlama olur,bu süre sabittir.ama senin adetin 10 gün sürüyor,normalde adet kanaması 7 günden fazla sürmemeli,bence adet düzensizliyin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…