Arkadaslar Bir Sorum Olcak

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Arkadaslar bir coğunuz biliyor Allah ıma cok sukur bende yenı sonucumu aldım ve pozitifti simdi size sormak istediğim benim gibi hamile olan arkadaslar bazen rahim içime sanki iğne batıyor size de oluyormu ve belimde ağrıyor bazen bunlar normalmi acaba?a.s.

• Konu Sahibi EU1
bende oldu canım benım bence normalş gercı herkesın hamılelegı farklıdır agır iş yapma kollarını uzatma

bebısın hayırşı olsun

• Konu Sahibi EU1
Batmalar ağrılar normal canım.Dikkat et kendine.Bel ağrısı bende olmadı şimdilik.Sen bişey taşıma,uzanma raflara.

• Konu Sahibi EU1
bende oldu canım benım bence normalş gercı herkesın hamılelegı farklıdır agır iş yapma kollarını uzatma

bebısın hayırşı olsun

cok cok tesekkur edeim canım amin insallah seninde bebişin hayırlı olsun canım. sen ne zaman ilk ultrasona girdin canım kac haftalıkken? ben ayın 15i gircem insallah ama nasıl beklicem bilemiyoruma.s.

• Konu Sahibi EU1
Batmalar ağrılar normal canım.Dikkat et kendine.Bel ağrısı bende olmadı şimdilik.Sen bişey taşıma,uzanma raflara.

sağol canım benim Allah ım bebişlerimizi bize bağışlasın insallah. sen ilk ultrasona ne zaman girdin canım kac haftalıkkena.s.

• Konu Sahibi EU1
Hepsi normal,herşey olur sakın kafana takma.Yalnız beklemek gerçekten zor ultrasonu bir de kalp atışlarını:))

• Konu Sahibi EU1
bana doktorum 15 gün sonra kontrole gel dediiii keseyemi bakıyor o zaman?

• Konu Sahibi EU1
ya birde 12.gün bizim bebişler kaç haftalık oluyr tam olarak?

• Konu Sahibi EU1
esmacım bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğini kucağına alırsın sanırım aynı zamanlarda hamile kaldık yani cetvelinden öle sanıyorum bende tüpbebek hamilesiyim ve sürekli kasıklarda iğne batması gibi ağrılar göğüste hassasiyet var adet sancıları gibi bunlar olabilecek şeylermiş ve kişiden kişiye değişiyormuş genelde tüp ve aşılamayla hamile kalanlarda yumurtalar ilaç ile uyarıldığında n sancılar normal gebe kalanlara göre daha fazla oluyormuş bizde 8nisanda ilk dr randevumuz vardı ama 11 nisanda gideceğiz ilk defa göreceğim bebeğimi kalp atışlarınıda duyarım gibi geliyor çünkü 11 nisanda tan 7 haftalık olacağız

sevgiyle kalın kendinize ve bebişinize dikkat edinn

bana doktorum 15 gün sonra kontrole gel dediiii keseyemi bakıyor o zaman?

evet canım keseyi görüyormus doktor beni 10 gün sonra cağırdı yani 14. gün testimi yaptırdıktan sonra 10 gün sonrasına randevu verdi doktor 15 nisanda gidicem Allah nasip ederse insallah. Allah ım bebişlerimizi korusun insallah, bize bağışlasına.s.

sağol canım amin insallah seninde bebeğin hayırlı olsun canım bizimde randevu tarihimiz 15 nisan Allah hakkımızda hayırlısını versin bebişlerimizi bize bağışlasın insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…