• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar bir sorrunum var :(

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
kızlar 2 gun once vajınada beyaz leke gıbı yara cıktı 2 gundur tuvaletımı zorla yapıyorum cok acıyor yaptıktan sonra cok acıyor dayanamıyorum uyuyamadım bugun de ılac da suruyorum acısını alsın dıe ama hıc acı dınmıyor ne yapmam lazım yardım edın cok kotu durumdayım faleket acı cekıom yurumekde bıle zor cekıyorum :(:(

kızlar 2 gun once vajınada beyaz leke gıbı yara cıktı 2 gundur tuvaletımı zorla yapıyorum cok acıyor yaptıktan sonra cok acıyor dayanamıyorum uyuyamadım bugun de ılac da suruyorum acısını alsın dıe ama hıc acı dınmıyor ne yapmam lazım yardım edın cok kotu durumdayım faleket acı cekıom yurumekde bıle zor cekıyorum :(:(

Canım bu beyaz leke sivilce şeklinde mi?,yoksa düz beyaz leke mi?

Bazen bende de sivilce seklinde yara çıkıyor,ilk gün biraz acı yapıyor ama kendi kendine geçiyor...

Eğer bu kadar acı veriyorsa mutlaka jinekoloğa gitmelisin bencede...Her kremi de sürme,hepsi yararlı olmayabilir.

Bir de tavsiyem,o kısmı pek ellememeye çalış,eğer bulaşıcıysa başka yerine de geçebilir.

En kısa zamanda kurtulursun inşallah.

3 gun once adetım bıttı bıtımınde ccok kasıntı yapıor orkıd bende hıc sevmıyorum anlıyorum bıttıgını o yapabılır mı yoksa baska seyden olabılır bılmıyorum hafta ıcı gıderım oruclu oruclu gıtmeyı hıc sevmıyorum :)

hıcbırsey kullanmadan ıyılesıyo kızlar az bır acı hıssetıyom okadar dun sabah bır acı vardı 2 dk snra acı indi inş bırdaha cıkmaz

ağız içinde filan da olur mu böyle aft gibi şeyler
bu genital yara daha önceden de çıkmış mıydı
eğer evetse bi dermatoloğa gidip bu şikayetlerinizi anlatmakta fayda var

Back