Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada öyle geldi sanki mürekkep dağılmış gibiTest hatalı
Evet idrarı fazla damlatmış olabilirsiniz. Testi tekrarlayınBanada öyle geldi sanki mürekkep dağılmış gibi
Teşekkür ederimEvet idrarı fazla damlatmış olabilirsiniz. Testi tekrarlayın
Teşekkür ederimTekrarla canım
Fazla idrar damlatmissiniz sanırım buna güvenmeyin yenileyinMerhabalar yeni katıldım aranıza adetim 6 gün geçti dün gebelik testi yaptım ama anlamadım tam olarak sizce pozitif mi negatif mi ?
Ikisinde de cizgi bariz belli arkadasim, inşallah kanda da güzel bir değer çıkacaktır.Merhaba iki tane aynı anda test yaptım tek idrarla. Fotolarını koyuyorum sizce pozitif mi?
3 gün var hiç emin olamadım. Kan testinden de korkuyorum şuan yarın birdaha yapacağım bakalım :)Ikisinde de cizgi bariz belli arkadasim, inşallah kanda da güzel bir değer çıkacaktır.
Kac gun var adete.
Maşallah 3 gun kala iyi belli cıkmış, benim 3 gün kala bakan gözün kör olacağı şekilde cok cok silik çıkmıştı sadece eşimle biz görüyorduk3 gün var hiç emin olamadım. Kan testinden de korkuyorum şuan yarın birdaha yapacağım bakalım :)
Yaaaa ayyy var mıdır acaba yaa:) bizde 3 aydır deniyoruz ocakta kürtaj olmuştum erken düşükMaşallah 3 gun kala iyi belli cıkmış, benim 3 gün kala bakan gözün kör olacağı şekilde cok cok silik çıkmıştı sadece eşimle biz görüyorduk![]()
Bu kadar bariz çıkması üstelik 2 farklı testte çıkması ile tabii ki vardır Allah'ın izini ile canim. Hatta şimdi tekrar yap bir test varsa cok silik bile olsa çıkar.Yaaaa ayyy var mıdır acaba yaa:) bizde 3 aydır deniyoruz ocakta kürtaj olmuştum erken düşükeşim aşırı istiyor bakalımm inşallah vardır :)
Ahh çok sevindimm. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh... Bende şimdi cuma vakti Yasin okudum hayırlısı beyse o olsun diye. Eşime farklı marka test aldırıyorum şimdi yarın sabah yapacağım tekrar. Çok su tükettiğim için sanırım yoğun olmuyor idrar geceden kesicem su içmeyi bakalımBu kadar bariz çıkması üstelik 2 farklı testte çıkması ile tabii ki vardır Allah'ın izini ile canim. Hatta şimdi tekrar yap bir test varsa cok silik bile olsa çıkar.
Inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Benim de kimyasal gebelikten sonra çift cizgiyi görünce tepkim inanmamak olmuştu
Bir de eşimde sorun vardı 3 sene uğraşmıştık biz tüp bebek bile denedik doktorlar normal yolla cok zor olur dedikleri icin ama Rabbim o kadar büyük ki tüp bebekte ki kimyasaldan sonra normal yolla hamile kaldım meleğim su an 24 haftalik büyüyor büyütüyor beni de![]()
Cok sagolun Allahrazı olsun.Ahh çok sevindimm. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh... Bende şimdi cuma vakti Yasin okudum hayırlısı beyse o olsun diye. Eşime farklı marka test aldırıyorum şimdi yarın sabah yapacağım tekrar. Çok su tükettiğim için sanırım yoğun olmuyor idrar geceden kesicem su içmeyi bakalımumarım güzel haberler veririm
![]()
Bir tane daha yaptım şimdi dayanamadım o da böyleCok sagolun Allahrazı olsun.
Allah kabul etsin inşallah hayırlı haber alırsınız ki ben inanıyorum güzel bir değer çıkacak.
Maşallah miniğin sağlıkla tutunsun insalla canım, sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip etsin inşallah RabbimBir tane daha yaptım şimdi dayanamadım o da böyle![]()