• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bir bayan mesleğinde mutlu değilse ; Kendine nasıl bir çıkış yolu bulur?

septemberr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
5
0
86
39
İstanbul
MESLEĞİNİ SEVMEK ÇOK ÖNEMLİ. VE BEN MESLEĞİMİ SEVMİYORUM . SEVMEDİĞİM İÇİN YAPMIYORUM DA... SİZCE NASIL BAŞKA BİR YOL ÇİZEBİLİRİM? ÇOK MU GEÇ KALDIM???:bbo:

canım benim kişi önce kendini sevmeli kendini seversen meslek ne olursa olsun onu da seversin

kusura bakma canım ama ben sende bu istidatı göremedim....

birşeyler yapmak isteyen insan kendi sevdiği işe odaklanır o yönde beceri bilgi kazanmaya çalışır.

bizlere sorduğuna göre senin sevdiğin bir işte yok.

ben sevmedıgım bı meslekteydım ılerlıyordum
ve bıraktım ıyı mı yaptım hala onu dusunuyorum ama ıyı yaptım cunku sevmıyordum mutlu degıldım dogru degıldı.
sana da bırak derım bana sorarsan.

ben derimki önce sevmeye çalış yok çok uğraştın hala sevemiyorsun ozaman ekonomik yönden çok sarsılmayacaksan bırak ben hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım çok da iyi yapmışım ömrümün en rahat 3 yılını geçirdim bu arada da sevdiğim alanda açıköğretimden 2 yıllık önlisans diploması aldım bu sonbaharda o alanda iş aramayı düşünüyorum. senin şuanki duygularını çok iyi anlıyorum canım eminimki ayakların geri gidiyordur sabahları. çok istersen olur derim. ümidini kaybetme...

bende mesleğimi sevemiyorum. belkide çok iyi paralar kazanabilirdim ama sevmiyorum ve ilerlemek için hiç uğraşmıyorum. ama ekonomik özgürlük açısını düşünürsek yapacağım pek birşey yok. yoksa kendi sevdiğim şeyleri yapmaya kalksam aç kalırım sanırım. :)

seni ''ÇOK'iyi anlıyorum..bende istemediğim bir bölümü okuyorum..ama sadece diplomamı almaya bakıyorum..çünkü bu işi yapamıycağıma eminim..yaparsam kendimi mutsuz hissedicem..parası iyi olan bir bölüm ama az para kazanıyım,sevdiğim işi yapıyım mantığındayım..
insanın sevdiği bir işi yapması kadar keyifli bir şey olamaz bence..hem daha verimli olur çalıştığı bünye'ye,hemde severek yaptığı birşey için üste para almış olur:delphin:ben derimki kesinlikle geç değil..hayat çok kısa..mutlu olmaya bak..

kesinlikle sevmediğin bi işte ömür tüketme. bunun kendini sevmenle falan ilgisi yok. Ben okuldan sonra apar topar sınavlara girdim bi baktım bankaya girmişim. 12 senelik bankacıydım ama hiç sevemedim böyle olunca ne kendini geliştirebiliyorsun ne kurumu benimsiyosun öyle vakit doldurmaya çalışıyorsun. Doğum yaptığım gibi istifa ettim. Sen galiba hemşiresin birde allah korusun. Önce kendini dinle ne istediğine karar ver. Gerçekten mesleğinimi sevmiyorsun çalışmayımı sevmiyorsun. istedikten sonra yapılmayacak şey yok.

tatlım insan hayatının büyük kısmını işyerinde geçirir eğer sevmiorsan uzatma derim çünkü mutsuz olcaksın buarada mesleğin ne

Öncelikle mesajlarımızı yazarken küçük harf kullanalım...

Mesleğiniz profilinizde yazdığı gibi hemşirlikse eğer,
hem mesleğinizi,hem de insanları çok sevmeniz
gerekiyor...sevmiyorum demişsiniz,neden bu mesleği seçtiniz o zaman?

sevmiyosan bırakırsın diyemicem çünki yeni bi meslek için önemli bi zamana ihtiyacın olucaktır sanırım,eğitim alabilmek için.bi de işin maddi boyutu var.meslek değiştirmek derken hangi mesleğe geçmek istiyosun

Calismayi sevmiyorsa insan meslek bahanesi olur.Gerci egitim sistemimizdeki bozukluk daha cooook istedigi meslegi secemeyen genclerle bizi karsilastiracak bu gidisle:kızgın:

bende istedgim mesleğe sahip olamadım ama zamanla sevdim....buna odaklanırsan sevmezsin tabiki.
birden meslegini bırakıp okula dönmek kolay degil,maddi açıdan ve zaman açısıdan....
çok çok nefret etseydn mesleğinden,zaten okurken vaz geçerdn bence :delphin:

Back