Arkadaşlar bir bakarmısınız

sna_yildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
280
117
53
Adetim biteli 7 gun oldu 2 gündür arada kahve rengi akinti geldi ve hafif bel agrisi bunun sebebini ogrenebilirmiyim kötü birşey midir halen de gelmeye devam ediyor belinde ağrıyor üstelik baya

Adetim biteli 7 gun oldu 2 gündür arada kahve rengi akinti geldi ve hafif bel agrisi bunun sebebini ogrenebilirmiyim kötü birşey midir halen de gelmeye devam ediyor belinde ağrıyor üstelik baya
Yumurtalık tarafında da sancı var mı? Bir doktora görünmekte fayda var bence. Biz ne dersek diyelim son sözü doktor söyler.

Hamilelik bekleniyor muydu?

Kasık agrin beline vurmuş olabilir canım bazı ağrılar önden değil arkadan hissedilir..
Doktora gorunmeni tavsiye ederim kistden kaynaklı kanaman devam ediyor olabilir

Suan adet değilim yarın dr gitsem ne olduğu anlaşılır mi ultrasyonla baktığında
Yüksek ihtimalle ilk kist var mı diye ulturasyonda alir sonra hamilelik durumuna ve hormonlara bakar kanla..
Eğer bir şeyin yoksa adet duzenliyici falan verirler icmemeni öneririm .. ama ilk kez böyle bir şey yaşıyor ve ağrın cidden siddetliyse zaten bir şey vardır ve ona göre ilaç verir.

Hamilelik yok. Şiddetli agrida yok ama agri m var yani suan agrimda akinti var ama

Dr gtsem şimdi kist fln varsa anlaşılır mi adetim biteli 8 gün oldu

Dr gtsem şimdi kist fln varsa anlaşılır mi adetim biteli 8 gün oldu
Biliyorum hamilelik olmadığını adetin biteli daha 8 gün oldu demişsin daha yumurtan yeni çıkmıştır yola ... Ama doktorlar işi şansa bırakmazlar .
Kist varsa ne zaman gidersen git görürler tabiki ulturasyonda her şey çıkar ortaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…