• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bilgisi olan var mı?

denizyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
beş aydır adet dönemi öncesi mutlaka birgün hiç uymuyorum.bu durumda olan varmı?
ilk başta pek önemsemedim ama her ay aynı şekilde olunca rahatsızlık vermeye başladı.Bilgisi olan varsa bana yazarsa çok sevinirim.tşk

Denizcim bende bekarlığımdan beri adet sancılarından çok çektim.İnan 1 hafta öncesinden bedenen ve ruhen sarsılmaya başlıyorum.Tıpkı bahsettiğin gibi bende genelde bir gece öncesini uykusuz geçiriyorum.Adet migrenimde var.Son güne kadar uyukluyorum ama bir gece öncesi mutlaka çok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum.Ben bu rahatsızlıklarımı doktoruma anlattım bana hormonal dalgalanmayla ilgisi olduğunu söyledi .Yine de bir doktora danışmanda fayda olabilir çünkü hepimizin bünyesi,yaşı ve yaşam tarzı farklı.Tamam mı canım.Hoşçakal.

cevap verdiğin için çok tşk ederim.seninde bahsettiğin gibi bendede adet migreni oluyoo
demek ki hormonal her ay çekeceğiz yani

cevap verdiğin için çok tşk ederim.seninde bahsettiğin gibi bendede adet migreni oluyoo
demek ki hormonal her ay çekeceğiz yani

denizyz bu adet migreni dediğiniz şeyde de tıpkı migrendeki gibi baş ağrısı akabinde mide bulantısı oluyor mu?

canım bende normal migrende var ama adet görmeden önce korkunç şiddetleniyor.eluncum evet başağrısının akabinde mide bulantısı hatta istifra bile yaşıyorum ben.inanın adet olmadan 3-4 gun önce dertlenmeye başlıyorum resmen yine aynı şeyleri yaşayacağım diye.bana doktorum hormonlarla ilgisi olduğunu söylemişti.ama yine de dedim ya kızlar mutlaka bir doktora da danışın.altında başka birşey daha olmasın.bende aynen sizler gibi yaşıyorum aynı şeyleri. :1hug:

migreni bilmyiorum ama adet önceki baş ağrısı çok kötü oluyo
dediğin gibi bulantıda oluyo
hatta ağrı kesici bile fayda etmiyo bende(ama her adet dönemi olmuyo başağrım)

Back
X