Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var

yanliz_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
24
0
merhaba arkadaslar benim 10yasinda oglum var 3hafta once disariya oynamaya cikmisti aradan bi sure gecti oglum aglayarak eve geldi ve oglumun gozunden kan geliyordu 18yasinda bi erkek cocugu oynarken ben polisim filan deyim elinde ouncak icine boncuk konulan bi yapmacik silahla gozunu sikmis cocugumun tam alt kipriginin icine girmis o boncuk ben tabi cocugumu oyle gozunden kan akarken vede gozunun icinde bi boncuk oldugunu farketince cildirdim acile gittik onu ordan cikartilar dikis attilar ama sorun bitmedi..gozu 1hafta dikisli ve kanliydi doktor suanda 10.da 2ki gordugunu soyledi gozu darbe aldi cocugunuz bilsinki artik hassas bir goze sahip artik dedi aradan 1hafta gecti doktora gittik doktor bu seferde gozunun arka yerinde bi odem ciktigini soyledi ilac verdi kullandik sora gecti dedi doktor ama her gittigimizde biri gecip biri basliyor bu seferde gozunde yuksek derece tansyon ciktigini soyledi genellikle goz darbe alinca sonradan tansyon cikarmis suanda ilac kullanip yine bir hafta sonra gidicez tekrar suanda cocugumun gozunde gorme dereceside 10 da 6olarak soyledi...simdi tek uzuldugum cocugumun gozu tam gorucekmi birde bu goz tansyonu ile internette arastirma yaptim hepsi korlukten filan bahsediyor ben hic iyi degilim suan doktorlarda hep zamana birakiyor zamanla gorecegiz ne olacak diyor ben buna dayanamiyorum....kucucuk bi oyun yuzunden yavrumun basina neler geldi ve bunu yapan kisiler gelmediler bile o cocuk yuzunden benim yavrumun cani yandi (yinede kendi kendime diyorumki allahim hamdolsun gozunun icinede gele bilirdi o boncuk diyorum ama icim cok yaniyor cunki allahtan gelen normal bi hastalik degil bi simarik cocuk yuzunden geldi yavrumun basina bu beni delirtiyor simdiden yoruùlariniz icin tesekkur

çok geçmiş olsun Allah şifa versin.sadaka verin Rabbim korumuş bilmiyorumkismile
ben ehil değilim ama göz tansiyonu bende de var .çok ilerlemiş hali göz kaybına neden oluyor demişti doktor.ama normalde yüksek olunca damla tedavisi veriyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…