- 18 Ekim 2018
- 32
- 22
- 33
- Konu Sahibi Derya91_Eymen17
Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlumuz var.
Şimdi eşimle 2. Çocuk konusunda karar verdik hayırlısı Allah’ tan
Sizlere sorum şu yönde;
Her meyveden tatmak derler bizde bir kız evladı istiyoruz Rabbim nasip ederse Öncelik tabiki sağlıklı ve hayırlı evlat olması bizlere ve ülkemizeŞimdi Google’da bir çok sitede farklı bilgiler mevcut.
Aynı şekilde Kadınlar Klübünde de...
Kız çocuk olması için belirli teoriler,diyetler vs... var
Hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim
Tabiki Allah’ın dediği olur yada hiç olmaz herşey nasip kısmet Rabbim tüm dileyen anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın
Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda? Yani akışına bırakmak dersek Rabbime sığınıp dua edip beklemelimiyim yoksa bu test edilmiş dr.şar tarafından belirtilen önerilere kulak verip uymalımıyım ve hangisini uymalıyım hangisi doğrudur sizce???
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar
Ben 4 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlumuz var.
Şimdi eşimle 2. Çocuk konusunda karar verdik hayırlısı Allah’ tan
Sizlere sorum şu yönde;
Her meyveden tatmak derler bizde bir kız evladı istiyoruz Rabbim nasip ederse Öncelik tabiki sağlıklı ve hayırlı evlat olması bizlere ve ülkemizeŞimdi Google’da bir çok sitede farklı bilgiler mevcut.
Aynı şekilde Kadınlar Klübünde de...
Kız çocuk olması için belirli teoriler,diyetler vs... var
Hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim
Tabiki Allah’ın dediği olur yada hiç olmaz herşey nasip kısmet Rabbim tüm dileyen anne adaylarına bu duyguyu yaşatsın
Şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda? Yani akışına bırakmak dersek Rabbime sığınıp dua edip beklemelimiyim yoksa bu test edilmiş dr.şar tarafından belirtilen önerilere kulak verip uymalımıyım ve hangisini uymalıyım hangisi doğrudur sizce???
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar