- 18 Ekim 2018
- 32
- 22
- 8
- 33
- Konu Sahibi Derya91_Eymen17
-
Tabi farklı sonuçlar alan olacaktır zaten garanti verilemez,ihtimal arttırılır. Normalde yüzde 50 olan şansını 70 80e çıkarırsın belki. Kız ya da erkek bebeğin tüp bebek dışında garantisi yok.selozy canım teşekkür ederim benimle düşüncelerini paylaştığın ve önerilerde bulunduğun için
Rabbim sanada nasip etsin anneliği
Dr. Gitmeyi düşünmedim çünkü bu konuda dr. Yönlendirmelerine uyupta farklı sonuçlar alıp yıkılan çok örnekleri gördüm canım.
Yumurtlamadan önce ilişkiyi kesebilirsin bekleyip demişsin bu şekilde kız ihtimali artıyor yazmışsın ben tam anlayamadım canım yumurtlama dönemime kadar eşimle sürekli aktif ilişkide olup, yumurtlama döneminde mi kesmem gerek ilişkiyi?
Kadın nufusu fazla değil ki fark yüzde 1bile değil. Türkiyede de eşit sayılır. Bazen denge değişir savaşlarda erkek nüfus azalır vesaire ama dünyada allahın kurduğu bi oran vardır kızlar. Adetten sonraki 3 gün çoğu kadının yumurtlamasına daha 10 güne yakın zaman oluyor ve herkesinki aynı uzunlukta olmadığı için böyle hesap yapılamaz. Gün ayarını anlamak için bu konuyu baya okumalısınİlişki adetten 14 gün sonra yani tam iki adet ortası olursa kız olma ihtimali çok yüksekmiş. Bir de kadının çok istekli olmaması önemliymiş yani asidik ortam olmamalıymış.Belki de bundan kadın nüfusu fazladırErkek için de adetin bitiminden sonraki ilk 3 gün önemliymiş. kadının çok istekli olması gerekirmiş asidik ortam kısa ömürlü erkek spermi için hızlandırıcı bir ortam sağlarmış...
Tabi farklı sonuçlar alan olacaktır zaten garanti verilemez,ihtimal arttırılır. Normalde yüzde 50 olan şansını 70 80e çıkarırsın belki. Kız ya da erkek bebeğin tüp bebek dışında garantisi yok.
Yumurtlama dönemi değil tam yumurtlamanın olduğu günden bi gün önce keseceksin. Yumurtlama dönemi 5 6 gün yumrtlama sadece 1 gündür :)
Yok türkiyede yasak zaten. Bilimsel olarak mümkün olduğunu söyledim sadce. Bazı ülkelerde yasaltüp bebekte bile garatisi yok türkiye şartlarında
genetik bir sorun varsa temizliyor ve ona göre kız yada erkek koyuyorlar
Adet olana kadar bekle adet olunca sipariş versen aynı gün kargoya veriliyo bitene kadar yetişir :) boşa alma. adetlerin düzenliyse ihtiyacın yok. Benim 28 30 32 döngüm değişiyor o yüzden yumurtlama günümü anlayamadığım için aldımCanım hangi siteden aldın ovülasyonu?
Bide boşu boşuna almış olmayayım ya hamile kaldıysam çoktan
2 dir aktif ilişkideyiz çünkü bilemem ki iş işten ya geçtiyse boşa para vermiş olmayayım?
Bu adet takvimine güven olmaz mı???
Ben ilk çocuğumda buna uymuştum takibini yapıp...
Yok canım benim düzenli 28-29 günde bir oluyorumAdet olana kadar bekle adet olunca sipariş versen aynı gün kargoya veriliyo bitene kadar yetişir :) boşa alma. adetlerin düzenliyse ihtiyacın yok. Benim 28 30 32 döngüm değişiyor o yüzden yumurtlama günümü anlayamadığım için aldım
Bu ay yumurtlama günü de ilişki mi oldu? Yani yumurtlaman geçti mi?Yok canım benim düzenli 28-29 günde bir oluyorum
Zaten iş işten geçti eğer bu ay hamile kalamazsam reglm geçerse ve hamileysem geçmiş olsun
Eğer regl olursam bu ay hamile olmadığım netleşirse Nisan ayında alır denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?