Mantar canım hemen git doktora Bi kaç gün sonra kaşıntı ve ağrıdan duramazsın bende salllamadım 4. Seviye olmuştum ama fitille Bi kaç günde geöiyorbHayirli gunler arkadaslarben daha once boyle bi problem ile karsilasmadim ne oldugnu da bilmiyorum dr a gitmedim henuz..
Idar yaparken yanma sonrasinda ne kadar temiz tutarsam tutayim kasinti oluyor .
Iliski den sonra da cok aciyor ve kasiniyor.
Dr a gitmeden bu sorunu nasil cozebilirim acaba?
Normal beyaz akintilarim var gunluk ped kullaniyorum ve her gun ic camasirimi degistiriyorum iki gundur akintilarim peynirimsi gibi bisey oldu iliskiden sonra daha cok geldi kortkuk acikcasi bu nedir diye internette biraz arasturinca mantar oldunu gordum.. sizce nedir nasil kurtulabilirim? Subat ayinda dr a gitmistim dr fitil verdi kullandiktan sinra boyle oldum galba birde bacak baldir kisimlarinda kucuk kucuk damar belirli oldi yardimci olursaniz sevinirim.
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim en kisa zamanda gitmeyi dusunuyirumGünlük ped kullanmayın, beyaz pamuk çok dar olmayan külot tercih edin. Birde doktora gidin belki ilaç alerji yaptı ya da güvendiğiniz bir eczane var ise belki ona danısılabilir
Tamam canim arastircam mutlaka tesekkur ederimYani ürinonvef öneririm size harika bitkisel bir ilaç eczanelerden temin edebilirsiniz ğrinonvefi bir araştırın derim bide bir bardak suya elime sirkesini karıştırın ve için çok iyi geliyor
Evet gorunurde sadece akintilarim var baska hicbirsey yokBenim de bu sekilde olmustu doktora gittim siğil olduğunu söyledi. Eğer görünürde birşey yoksa bence bi gidin sizde
Ama ayni kasintu felan once gittigimde de oldugunu soyledim ve o zaman bir ilac felan vermediMantar canım hemen git doktora Bi kaç gün sonra kaşıntı ve ağrıdan duramazsın bende salllamadım 4. Seviye olmuştum ama fitille Bi kaç günde geöiyorb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?