Hayirli gunler arkadaslar
ben daha once boyle bi problem ile karsilasmadim ne oldugnu da bilmiyorum dr a gitmedim henuz..
Idar yaparken yanma sonrasinda ne kadar temiz tutarsam tutayim kasinti oluyor .
Iliski den sonra da cok aciyor ve kasiniyor.
Dr a gitmeden bu sorunu nasil cozebilirim acaba?
Normal beyaz akintilarim var gunluk ped kullaniyorum ve her gun ic camasirimi degistiriyorum iki gundur akintilarim peynirimsi gibi bisey oldu iliskiden sonra daha cok geldi kortkuk acikcasi bu nedir diye internette biraz arasturinca mantar oldunu gordum.. sizce nedir nasil kurtulabilirim? Subat ayinda dr a gitmistim dr fitil verdi kullandiktan sinra boyle oldum galba birde bacak baldir kisimlarinda kucuk kucuk damar belirli oldi yardimci olursaniz sevinirim.

Idar yaparken yanma sonrasinda ne kadar temiz tutarsam tutayim kasinti oluyor .
Iliski den sonra da cok aciyor ve kasiniyor.
Dr a gitmeden bu sorunu nasil cozebilirim acaba?
Normal beyaz akintilarim var gunluk ped kullaniyorum ve her gun ic camasirimi degistiriyorum iki gundur akintilarim peynirimsi gibi bisey oldu iliskiden sonra daha cok geldi kortkuk acikcasi bu nedir diye internette biraz arasturinca mantar oldunu gordum.. sizce nedir nasil kurtulabilirim? Subat ayinda dr a gitmistim dr fitil verdi kullandiktan sinra boyle oldum galba birde bacak baldir kisimlarinda kucuk kucuk damar belirli oldi yardimci olursaniz sevinirim.