Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar bi yardimci olursaniz cok sevinirim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolyakokulusimit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
316
84
98
30
Merhaba kızlar bugün kocamla belle yastik koyma isini denedik bi 1 saate yakin kalkmadim sonrayikamadimda fakat adette olmasim bu ay ben simdi gebelik testini ne zaman yapayim sizce tutmus mudur ya cok istiyoruz bebis

Merhaba kızlar bugün kocamla belle yastik koyma isini denedik bi 1 saate yakin kalkmadim sonrayikamadimda fakat adette olmasim bu ay ben simdi gebelik testini ne zaman yapayim sizce tutmus mudur ya cok istiyoruz bebis
Tutup tutmadığını bilemeyiz. Eğer yumurtlama günlerindeysen tutma olasılığı yüksek ama o da herşey yolundaysa. Yumurtlamadan sonra 10-15 gün arasında idrar testinde çıkıyor gebelik. Yapmak istiyorsan en az 10 gün beklemen lazım o da garanti olmuyor tabi. Bazılarında geç çıkıyor. En garantisi adet 1 gün geçince yani yumurtlamanın 15nci günü yapmak.

Bele yastık koymak zaten hamile kalmamak için. Hamile kalmak istiyorsan kalçanın altına yastık koymalısın canım.

Canim ben bu ay adet olmadim bayabi gecti ustunden 15 gun felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…