Arkadaşlar bı yardımcı olur musunuz nolur 😔

21HAZİRAN MENÜ
SABAH
1 haşlanmış yumurta 1 domates 4 dilim salatalık
3 dal roka 4 zeytin
ARA
1 küçük haşlanmış mısır
1 büyük bardak kefir
ÖĞLE
2 yemek kaşığı burgul pilavı
1 yeme kaşığı etli nohut
1 küçük kase cacık
Akşam yersem yazarım
@CordeLia @Zipzip- @suspushanimcim @Elhan
😂😂😂 heryerde gezme diyorum sana yaramaz make up 😂😂😂

Birde şunu sormak istedim, siz hastanede yatarken mi izlemiş bunları?
Yani gece birde düştü diyorsunuz o süreçte hastanede mi yapmış gelince mi
Ben pazar günü kan verdim gebelik daha yeni olduğu için ve değerim çok düştüğü için acildeki doktor eve geç dinlen kanamanın gelmesini beklicez dedi evdeydim ben hatta ona sırtımdan ağrı glmeye başladı sanki dedim nolur sırtımı ov dedim sacimla oynuyodu en son uyuya kalmsm nolduysa ben uyurken ağrı sızı içinde o sırada olmuş yüksek ihtimal bir gibi uyudum ben saatlere baktığımda bir buçuk civarıydı o videoların izlenme saati bir buçuktan gece iki bucuk üçe kadar izlenmis

İnsanız yani. Hepimizin böyle şeyleri olabilir. Sadece bebeğini kaybetmiş hanımefendiye birden sert konuşmuşum konuyu unutup özür dilerim daha da fazla üzmek istemem çok hassas bir konu. Sadece insan olduğumuzu, önemli olan davranışlardır, yani bi insanın kendini tatmin etmesi normal, ama sana kötü davranıyordur ya da ilgisizdir tamam o zaman alın, ama böyle özel bi şey dert edilmemeli.
Canım zaten şöyle solim hamile olduğumu öğrenmeden öncede bı acayipti ben eşimin telefonuna bakmcmda kimin telefonuna bakicam ki bide böyle düşünelim neden dersen sna şunu solim zaten normalde bakıp eden bı insan değilim ihtyac diyelim peki eşin varken böyle şeyler izlemen ne kadar kötü dimi diyorum ki gözünün içine bakiodum ben ağlarken adam telefon elinde üzülme dedi iki kere tmm bu kadar insanın canından can gidince nasil dym yani dünyası yıkılır eder nefsini dusuneni ilk defa gördüm ve benim kanamam olmadan önce bizim birliktelgmz olmuştu ne gerek vardı ki ben kendimi sorgulamaya başladım herhangi bi gün olsa ve özel günümde olsam haklı derim fakat canından can gidince ve destekcin yoksa bu süreçte ben onun telefonunu değil vicdanını sorgulamam lazim

Adam çocuklarin babası değil zaten onlar için sabretmeyin. Aileniz mecbur kabul etmeye nasıl etmiyorlar?
Üvey babam var kuzum ben senin çocuğunu kabul etmek zorunda değilim diyerek kenara cekiliyo geçen sene normal gezmeye gittiğimde annemin yanına burnumdan getirdi ve annem yol parasi verdi bana dön evine dedi bazı aileler böyle olabiliyo ben hiç bı zaman onlar gibi olmadım olamadm 27 yaşındayım çok şeyler yasadm eski eşimden kaynaklı bı insanın sahip çıkanı yoksa çok eziyolar bunu yasadm gördüm artık

Çocuklar sizinle mi kalıyor? Bütün bunlar oluyorken çocuklar şahit olmuyordur umarım.
Çok üzüldüm sizin için. Şerefsiz kocanız kimsenizin olmadığını biliyor malesef bunu dibine kadar kullanıyor.
Yok canım cocuklari babası almıştı okullar kapandığı için görme günüydü çocuklar şahit olmadı onlar varken sesimi dahi çıkarmıyorm ben korkup aglamasinlar diye hani konu uzamasin zaten eskiden çok cektiler benimle beraber daha yeni yeni duzelmisken şimdi tekrardan mahvolurlar

Konuştum arkadaşlar çok güzel sakin bı dille konuştum ve bana yaptığı ne biliyo musunuz ekmeği öptü aldım karşıma bak dedim Okan eşim olcak pisliğin adı bu arada Okan nalet olsun keşke eşim olmasaydı o kadar pişmanım ki bana gördüğüm şeyi inkar etme güzelce anlat dedim baştan küfürlü bı şekilde evden kovdu sonradan yaptım ettim dedi sen ekmeği öperek nasıl yalan konuştun sen musluman değil misin dedim sok oldum yemin bu adamın ayağına dolaşır hiç mi utanmadan ben ağrıdan uyuyamazken en sonunda canım cikck sandım uyuya kalmsm dedim ve beni tişörtümden tutup duvara vurdu sırtımı ağlamaktan helak oldu gitcek hiç bı yerim yok Allah'ım bu ahimi sorsun ben bebegime mı yanayım gitcek yerim olmamasina mi bunun böyle yapmasına mi ben kafayı yicem artık dyaanck gücüm kalmadı çocuklarım var sabretmek zorundayım diye diye gurursuz oldum benim kimsem yok arkadaslar yemin ederim yok
Turk erkekleri nedenn boyle oldu

Üvey babam var kuzum ben senin çocuğunu kabul etmek zorunda değilim diyerek kenara cekiliyo geçen sene normal gezmeye gittiğimde annemin yanına burnumdan getirdi ve annem yol parasi verdi bana dön evine dedi bazı aileler böyle olabiliyo ben hiç bı zaman onlar gibi olmadım olamadm 27 yaşındayım çok şeyler yasadm eski eşimden kaynaklı bı insanın sahip çıkanı yoksa çok eziyolar bunu yasadm gördüm artık
Her açıdan zor . Eğer şu an gidecek yeriniz yoksa eşinizle bir süre kavga etmeyin. Boşverin o zaten duygusal bakmıyor olaylara sizde ince düşünüp kendinizi yormayın.

Gerçekten kırıcı.
Ya bu insanlar nasıl bu kadar duygusuz olabiliyot pıskolojısı bozulmuş belki ama yine de çok acı.
Soğurdum bende herhalde böyle bir adamdan.
Başınız sağolsun kuzum.

Bu kadar şeyden sonra bırakın sahip çıkanım olmasın isterse dünya düşmanım olsun ben tek başına kalayım yine de o evde bir dk kalmam. Artık devir o devir değil buna katlanmak zorunda değilsiniz. Allahın dağlarında yaşayan okuma yazma bilmeyen köylü kadınlarımız bile sığınma evlerinden haberdar artık. Kendi köyümden yaşı küçücük iki çocuklu bir kadın aldı çocuklarını sığınma evine yerleşti. Çalışmaya da başladı. Bir şekilde ayaklarının üstünde duracak. Değer mi şu eziyeti çekmeye. Ne demek duvara çarptı, sinir bastı yemin ediyorum

X