Arkadaşlar bı yardımcı olur musunuz nolur 😔

Geçmiş olsun.Esiniz güveninizi sarsmis.

Her ne olursa olsun can ve onun çocuğu.

Konuştum arkadaşlar çok güzel sakin bı dille konuştum ve bana yaptığı ne biliyo musunuz ekmeği öptü aldım karşıma bak dedim Okan eşim olcak pisliğin adı bu arada Okan nalet olsun keşke eşim olmasaydı o kadar pişmanım ki bana gördüğüm şeyi inkar etme güzelce anlat dedim baştan küfürlü bı şekilde evden kovdu sonradan yaptım ettim dedi sen ekmeği öperek nasıl yalan konuştun sen musluman değil misin dedim sok oldum yemin bu adamın ayağına dolaşır hiç mi utanmadan ben ağrıdan uyuyamazken en sonunda canım cikck sandım uyuya kalmsm dedim ve beni tişörtümden tutup duvara vurdu sırtımı ağlamaktan helak oldu gitcek hiç bı yerim yok Allah'ım bu ahimi sorsun ben bebegime mı yanayım gitcek yerim olmamasina mi bunun böyle yapmasına mi ben kafayı yicem artık dyaanck gücüm kalmadı çocuklarım var sabretmek zorundayım diye diye gurursuz oldum benim kimsem yok arkadaslar yemin ederim yok

Belirttim tişörtmden tutup sırtımı duvara vurdu evden kovdu
Bir daha bu adamdan hamile kalmayın.
İlk evliliginizden şiddet sebebiyle bosanmissiniz bu adama da katlanmak zorunda değilsiniz.
Çocuklarinizin babası bile değil ki su duruma onlar için susmak zorunda kalasiniz

Son düzenleme:
Çocuklar sizinle mi kalıyor? Bütün bunlar oluyorken çocuklar şahit olmuyordur umarım.
Çok üzüldüm sizin için. Şerefsiz kocanız kimsenizin olmadığını biliyor malesef bunu dibine kadar kullanıyor.

Birde şunu sormak istedim, siz hastanede yatarken mi izlemiş bunları?
Yani gece birde düştü diyorsunuz o süreçte hastanede mi yapmış gelince mi

Öncelikle birinin özeline bakmamalısın. İkincisi burda diğerleri bana katılır ya da katılmazlar ben bunun normal olduğunu düşündüm. Olay sadece cinsellik değil. Orgazm olmak rahatlatıcı ilaç gibi bi şey bazı insanlar için. Sorunlardan kaçmak için bu yolu seçebilir ya da biraz olsun iyi hissetmek için. Buradan eşinizin üzülüp üzülmediğini anlayamayız. Bence bu bir ihtiyaç. Ha çok mutlu davranır tuhaf hareketler yapar sizi önemsemez size destek olmaz sarılmaz sizinle ağlamaz işte o zaman dersiniz ki sizi ve bebeği önemsemiyor. Ama adamın özeline bakıyorsunuz hem buraha yazıyorsunuz bana gereksiz geldi. Size ayıp bence.

Ben de sizin gibi düşünüyorum. İlaç gibi gelebiliyor bazen.
Belki gebelikte doktor müsade etmedi ilişkiye uzunca bir süre.

Ben de sizin gibi düşünüyorum. İlaç gibi gelebiliyor bazen.
Belki gebelikte doktor müsade etmedi ilişkiye uzunca bir süre.
İnsanız yani. Hepimizin böyle şeyleri olabilir. Sadece bebeğini kaybetmiş hanımefendiye birden sert konuşmuşum konuyu unutup özür dilerim daha da fazla üzmek istemem çok hassas bir konu. Sadece insan olduğumuzu, önemli olan davranışlardır, yani bi insanın kendini tatmin etmesi normal, ama sana kötü davranıyordur ya da ilgisizdir tamam o zaman alın, ama böyle özel bi şey dert edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…