- 30 Mayıs 2023
- 114
- 16
- 28
-
- Konu Sahibi Basak ayaz
Evet çok kötüyüm cokBence yok. Başınız sağ olsun.
Boşanacak mısınız emin olursanız ondan mı soruyorsunuz?
Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun ama yanlışlık olacağını zannetmiyorum büyük ihtimal izlemiştir
Bliodm beni aptal yerine koyuyo yazıklar olsun asla hakkımı helal etmiyorum aslaGeçmiş olsun çok üzüldüm ama geçmişte yanlışlik yok olmaz
İki kere daha gördüm telefonu ikinci el almıştık ordan kalmıştır dedi bende inandım saf gibiÇok geçmiş olsun bebeğiniz için üzüldüm. Vardır bir hayır.
Bazen şeytan olmuyor işte, içinize doğmuş hissetmişsiniz. Maalesef yanlışlık olamaz.
Daha önce de böyle bir şeyle ilgilendiğini gördünüz mü?
Bı insan geniş olunca böyle oluyo işte benim değerlerim düşmeye başladığından beri gözümün yaşı dinmedi daha ne diyebilirim kiÇok geçmiş olsun. Yanlışlık olma ihtimali yok. Erkeklerin geneli hemen benimsemiyor bebeği bizim gibi. Ama yine de siz o durumdayken hangi motivasyonla açıp izlemiş insan hayret ediyor.
Çok teşekkür ederim sizide yordum helal edin hakkiniziBaşın sağolsun...
Şu anda kontrol ettim, bırak bu günü geçmişte yaptığım aramalar ve girdiğim tüm sayfalar tamamen doğru.
Oradan nasıl kalacakmış saati belli tarihi belli. Önce kendinizi düşünün bir iyileşin kendinize gelin. Daha sonra iyice ne yapacağınızı düşünürsünüz. Bu süreçte tek kelime konuşmaz yanında da yatmazdım ben olsam.İki kere daha gördüm telefonu ikinci el almıştık ordan kalmıştır dedi bende inandım saf gibi
Haklısınız kafayı yicen artık ben cidden hani dünyam yıkıldı benimÖncelikle geçmiş olsun ama yanlışlık olacağını zannetmiyorum büyük ihtimal izlemiştir
Hımm haklısınız bu adamla olmaz.Evet çok kötüyüm cok