Bebek Beslenmesi Arkadaşlar bi sorunum var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mugumugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
268
2
96
İstanbul
6 aylık bi kızım var . Akşam 8 gibi muhallebi yediriyorum ama 3 kaşıktan falan yapıyorum yiyo genelde . Sonra uyuyo ama zırt pırt uyanıyo sallıyorum tekrar uyuyo bunu bi kaç kez tekrarlıyorum . 11 gibi bide mama yapıyorum onuda içiyo sonra dalıyo artık :)
Ardından 2 gibi uyanıyo yine ama 5-6 gibi uyanıyo yine mama veriyoruum .
Yaa bu böle mi benim bildiğim muhallebiyi yer akşam yatar sabah kalkması gerekmez mi
Bu ne zamana kadar böle sürer sizce ? Gündüzde en fazla yarım saat uyuyo hemen uyanıyo sanki saatlerce uyumuş .
2.side sallamadan uyumuyo hanımefendi benim odada sallanan beşik var odası da süs diye duruyo koca yatağı nasıl alıştırcam bakalım

help meee help meeee !!!!

muhallebi konusunu bilmiyorum canım bizim oğlan daha emiyo. ek gıdaya geçmedik ama gece çok acıkıyo. 3-4 saatte bir uyanıp emiyo. 5 aylık olmak uzere.
sallayarak uyuyosa uyuyunca odasına taşıyabilirsin.

canım mamayı kaç cc içiyor miktarını attırsan biraz sadece açlıktan uyanmıyordur belki sıcaklarda etkiliyor bebişleri ya

canim ayni sorun bendede var kizim suan 8 aylik olacak ve ben hala gece günde en fazla 3 kez uyaniyorum ve bayada yiprandim bundan dolayi

o zaman eşinizden yardım isteyin arkadaşlar. gece bi siz uyanın bi onlar uyansın. ben oğlumu uyutamadığımda eşim sallıyo kucağında.

6 ay henüz çok erken muhallebiyi yiyip uyuyup sabah uyanması için..benim kızımda aynıydı şu an tam 10 aylık ve 2 aydır gece sadece 1 kez uyanıyordu mama yemek için , 1 haftadır ben uyanıp vermeye çalışıyorum gece sütünü içmiyor itiyor ağlıyor..1-2 gündür uyumadan önce yediği muhallebiyle sabah uyanma saatinde kalkıyor..

Çok erken tüm gece uyuması için. Benim kızım emzirmeyi kestiğimde yani 16 aylıkken tüm gece uyumaya başladı.
Ayrıca artık kendi yatağına alıştırın. ılerde çokzorlanırsınız. Mutlaka alıştırın. bikaç gün zor olur sonra alışırsınız. Sakın yanımda yatsın istiyorum, gece uyanıyor odasına git gel zor oluyor diye düşünmeyin.
Artık kendi odasında uyumalı.

canım bizde uyanorız ama asla yemeğe değil 6 aylıknede hiç gece doru düzgün bir şey içtiğini hatırlama yani geceleri uyanırdı ama su içer yatırdı ama maşallah senin melek bayaaaabiii iştahlıynmış ben yatmadan önce bile çok zor yediriyorum hatta bazen aç yatıyor sabahın 11 kadar....

canım benim bebeğim seninki kadar büyük deiğil henüz 2 aylık ek mama vermiyorum yani sadece emiyor bir gece yatmadan önce yıkamıştık babasıyla o gece uyku süresi daha uzamıştı ve daha rahat uyumuştu yıkayıp mamasını öyle versen acaba daha az kalkarmı hiç denedinmi birde ben akşamları kendi odamda beşikte yatırıyorum ama gündüz uykularında hep kendi odasında yatagında yatırıyorum daha 1 haftalık oldugundn beri hep öyle yapıyorum ki alışsın yer yadırgamasın diye

ah canım benimkide gece uyanıyor ama ne emiyor nede mama yiyor gece yediği muhallebi ile sabahlıyor 7 aylık olduk sayılrı keşke iştahlı olsa yesede gecede yapsam ben mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…