• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar bi fikir bi öneri bi yardımmm lütfennn

zeynepizmir844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
106
0
96
İzmir
SACLARIMIN RENGİ KOYU KUMRAL BENİM ARALARINDA RÖFLERLER VARDI SARI RÖFLE İKİ KEZ ATTIRDIM HER RÖFŞLEDE SARILAR FARKLI OLDU AMA ÇOK HOŞTU ...... diplerde cıkmaya başlıyınca bende tek renge boyatayımmm artık dinlensinn istedim çünkü röfle attıgımda her zaman farklı bi renk oluyorduuu... kuaföre gittim dun karamelboyadı ama ne karamel dun boyattım bugun boya aktı kızıl oldu ama ne kızıl turuncu olucak ve igrenc görünüyorum yarın kuaföre gitsem saclarımı ne renk boyasa bu iğrenclıkten kurtulurum.......:Saruboceq::Saruboceq:

sagolasın canım benim.... boyatıyım ama dün boyattım ya yarın bi daha boyatıcam renk iyice kötü olmaz demi koyu olunca kapanır demi.... başına hiç böyle bişey geldimi....aman gelmesinnn

biraz bekle aksın ,yoksa boya boya üzerine binecek e karamelde kızllık olduğuna göre ikinci boyayacağınız rengin etkisi azalacak ,afedersiniz yıkarken bile akıyordur kızıl kızıl ,daha saçınızda boya kalıntıları bile varken ikinci bir boya o kalanlarla karışır etkisiz olur bari 1 hafta bekleyin hergün yıkayın falan [ bu arada küllü kumral serileri işinize yarar diye düşünüyorum açık kumral hariç, ama çabuk akacak veya tek sefer boyamak yetmeyecek aklınızda olsun , yada koyu renk olsada farketmez derseniz kestane kapatır ]

Son düzenleme:
Back