Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bi bakın lütfen çaresizim :((( yardımm

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
merhaba kızlar.. 6 ay önce kadar saçımı loreal recital preference 3.66 yoğun kızıl ultra viyolaye boyadım.. ilk kez boyadığım için çok güzel tuttu boya.. herkes bana çok yakıştığını söyledi. 4 ay hiç bir şey yapmadım. bu sürede boya biraz aktı ve biraz rengi açıldı. 2 ay önce de sıkılıp kendi rengime dönmeye çalıştım ( keşke çalışmasaymışım batırdım resmen.. diplerden kendi rengim çıkmıştı. ve salaklık edip kendi rengime çok yakın bi renk olan voila 6.32 sıcak çikolataya boyadım.. senağlama tamamen cahilliğime geldi. sonuç dipler aynı kaldı kızıl yerler de kızıl kahve gibi saçma sapan bişey oldu. senağlama senağlama . orjinal rengime boyadan sonraki halime ve şimdiki halime benzeyen fotoları koyuyorum. orjinal rengime nasıl dönerim bu kızıllıktan nasıl kurtulacağım bi akıl verin ((((

orjinal rengime çok yakın bir renk en son bunu boyadım
yoğun kızıla boyayınca böyle oldu
evet.. şimdiki saçımda aynen böyle

ben ne yapayım da orjinale döneyim orjinalime dönemesem bile en azından kahve tonlarına döneyim senağlama yorumlarınızı bekliyorum kızlar...

son resımdekı su ankı halı dedıgınde guzel bence. yıkandıkca kızıllar alttan cıkar, kızıldan kurtulmak zor dıye bılıyorum, ancak kullu renklerle kurtulabılırsın, bence kullu kumrala ıle koyu kullu kumralı karıstır bu bıraz toplar rengı

küllü renklere boyamalısın cnm ama saç rengin de güzelmiş.son resimdeki gibi demişsin çok hoş duruyor

teşekkür ederim kızlar.. kime sorsam kötü durmuyor diyor ama benim içim rahat değil. hangi küllü renklere boyasam peki marka ismi verebilir misiniz?

kızıldan dönmek çok zor kuaföre gitmen lazım bence yada kızılı siyah yada koyu kahve kapatır onlar da çok koyu olur

kızıl kısımlara bölgesel olarak küllü kumral renklerınde bır boya sur ust kısımlarıne degdrmeden bır hafta sonrada ıstedgın bır rengı alıp boya tabıkı bu bır alternatıf cok da guvenerek solemıyorum ama en azından aklının bır kenarında kalsın ufak bı ıhtımalde olsa cozum olabılır belkı ama sacın kotu durmuyor canım sıkma canını o kadar

marka konusunda pek bısey dıyemeyecegım ben colorx kullanıyordum bugun exıtenn markasını alacagım, alıx de kullanılabılır. ben bu tur tup boyalardan yanayım, loreal, koleston, volıa, palette pek sevmedıgım tavsıye etmedıgım boyalar. ama sen ıstedıgın bır markanın kullu kumralı ıle koyu kullu kumralını karıstırabılırsın, sadece koyu kullu kumral yaparsan sıyah olur, ıkı renk karıstırırsan daha ıyı olur

bence bi kuaföre git :ecrin_bebek: arkadasımnda basına bu tarz bi olay geldi dipleri turuncu oldu diğer yerler koyu bizde koyu renk sürdk diplerine sonuç dipler kızıla yakın bişey oldu sonra direk kuaföre gittik, adam Allahtan saçlarınızı yakmamıssınız kızın dedi :S hem dip boyası pahalıda değil, evde ugrasıp hüsrana kapılmaktansa profesyonel yardm almak en mantıklısı bence boshayallersmile

doğru söylüyosun canım kuaföre para dökmek de istemiyorum :bbo: evde kendim yapabilsem iyi olacak ama daha da batırmaktan korkuyorum. :çok üzgünüm:

küllü kumralla koyu küllü kumralı eşit ölçüde mi karıştırayım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…