Arkadaşlar bi bakarmısınız?

mavimilena_

Ve bir gün gelir, tüm dualar kabul olur.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
1.421
1.276
Öncelikle benim regil doneminde çok ağrılarım oluyo ve majezik ağri kesici kullanıyorum anca duruyo acaba bunun zararları varmı genelde icmememi söylüyorlar da siz ne düşünüyorsunuz?

Majezik ağır bir ilaç. Parasetamol ya da diflofenak potasyum içerikli bir ilaç kullan. Sr olmasın ama. Bir de kadındoğuma git. Evli değilsen bile ultrasonla bakar.

Annem her adet doneminde ilac alirdi agri kesicilere dayanirdi ee vucut bagisiklik yapti haliyle.. daha sonra ameliyat oldu yumurtaliklarindan kist aldirdi vs ve o yedigi agri kesici ignelerinin sayisini hatirlamiyorum yok etki etmiyodu ki evli degilsen yumurtaliklarin kimyasini bozuyo diye biliyorum dr a gidin enfeksiyondan dolayi agri oluyodur yada baska bi problem vardir sebebini bilmeden cozum herzaman tehlikelidir

Evet gittim ama farklı bi bisey içindi yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu söyledi..ağrılar içinde gitmeyi düşünüyorum cok saolun

Majezik ağır bir ilaç. Parasetamol ya da diflofenak potasyum içerikli bir ilaç kullan. Sr olmasın ama. Bir de kadındoğuma git. Evli değilsen bile ultrasonla bakar.

Evli degilim ama nisanliyim farkli bi agri icinde doktara gittim yumurtaliklarimi bakti gayet iyi olduğunu soyledi..ama regil donemindeki agrilarim icin hic gitmedim gidicem insallah saolun

Evet ben onceden surekli dolorex iciyodum kesiyodu agriyi ama zarar veriyomus yumurtalara o yuzden ilac icmeden dayanmaya calisiyorum kekik cayi cok etkili

Canım valla bende öyle bir ağrı oluyor ki ve artık vücut alıştı mı nedir majezikten başkası kesmiyor. Çaresiz kalınca majezike sığınıyorum. Zararlıysa da zararlı. Yapacak hiçbir şey yok ya o ya da gidip acile iğne serum yiyeceğim..

Ama ilaçsız tedavi istersen bir ay boyunca içebildiğin kadar civanperçemi iç, faydasını muhakkak göreceksin. tamamen geçmese de ağrı düzenli içersen azaltıyor. kistlerin temizlenmesine de yardımcı.

Ya aynen bende öyle oluyo bilmiyorum na picam.peki evlimisiniz?

Ya aynen bende öyle oluyo bilmiyorum na picam.peki evlimisiniz?
Değilim canım. Ama bu gibi durumlarda doktorlar karından ultrasonla bakıyor ve doğum kontrol hapı veriyorlar. Düzenlemek için de bende aşırı kanama gibi bir yan etkisi var ben kullanamıyorum doğum kontrol haplarını. Adetinin üçüncü günü hormon testi de yapmak isteyebiliyorlar duruma göre. Adetin başladığında doktora gidebilirsin kısacası.

Tmm çok teşekkür ederim

Benimde fecii bi agrim oluyo.agri kesiciler zararlı bildigim kadariyla ama bir ilac var eczacı adet doneminde bi zarari yok dedi aldim.dexday adı.kullandım ve gercekten faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…