- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
-
- Konu Sahibi mavimilena_
Majezik ağır bir ilaç. Parasetamol ya da diflofenak potasyum içerikli bir ilaç kullan. Sr olmasın ama. Bir de kadındoğuma git. Evli değilsen bile ultrasonla bakar.
Benimde cok agrim oluyo adet doneminde kekik cayi cok rahatlatiyo bi dene istersen
Evet ben onceden surekli dolorex iciyodum kesiyodu agriyi ama zarar veriyomus yumurtalara o yuzden ilac icmeden dayanmaya calisiyorum kekik cayi cok etkili
Canım valla bende öyle bir ağrı oluyor ki ve artık vücut alıştı mı nedir majezikten başkası kesmiyor. Çaresiz kalınca majezike sığınıyorum. Zararlıysa da zararlı. Yapacak hiçbir şey yok ya o ya da gidip acile iğne serum yiyeceğim..
Değilim canım. Ama bu gibi durumlarda doktorlar karından ultrasonla bakıyor ve doğum kontrol hapı veriyorlar. Düzenlemek için de bende aşırı kanama gibi bir yan etkisi var ben kullanamıyorum doğum kontrol haplarını. Adetinin üçüncü günü hormon testi de yapmak isteyebiliyorlar duruma göre. Adetin başladığında doktora gidebilirsin kısacası.Ya aynen bende öyle oluyo bilmiyorum na picam.peki evlimisiniz?
Değilim canım. Ama bu gibi durumlarda doktorlar karından ultrasonla bakıyor ve doğum kontrol hapı veriyorlar. Düzenlemek için de bende aşırı kanama gibi bir yan etkisi var ben kullanamıyorum doğum kontrol haplarını. Adetinin üçüncü günü hormon testi de yapmak isteyebiliyorlar duruma göre. Adetin başladığında doktora gidebilirsin kısacası.
Ben ilk gün bi tane içiyordum.
Ben bi zararını görmedim canım. İçmezsem cok kötü oluyorumSizce bi zararı varmı..birde bende ilk gün bir tane iciyorum