arkadaşlar bi bakarmısınız!!

OozguR

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
720
4
dünden beri ara ara belime ağrı giriyor.belimden karnıma doğru.bugün doktora göründüm herşey normal görünüyor,bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar olur gebelikte dedi ama ben korkuyorum yinede..sizlerede oluyormu bu ağrılar normalmi sizce??

dünden beri ara ara belime ağrı giriyor.belimden karnıma doğru.bugün doktora göründüm herşey normal görünüyor,bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar olur gebelikte dedi ama ben korkuyorum yinede..sizlerede oluyormu bu ağrılar normalmi sizce??

Benim çok fazla olmuyor ama diğer arkadaşlardan duyduğum kadarıyla bunu oldukça yoğun yaşayanlar varmışş. sanırım normal.. doktorun da öyle söylediğine göre, endişelenme bence..

limoncum aynı şey bende de bugün var, her zaman olmuyor bazı günler oluyor. Ben de yarın doktora gideceğim unutmazsam soracağım. ama doktorun öyle dediyse doğrudur, ben netten de takip ediyorum normalmiş böyle şeyler.

canim iki gundur benimde belimin sol tarafinda boyle bir
agri var,ve inan ters bi harekette cok canimi yakiyor..
doktor herseyin normal oldugunu soyledi banada,endiselenme
ara ara olucak sanirim bu tur agrilar...

Benim de dün karnıma ara ara ağrı ve sancı girdi çok korktum. İşten oldu sandım herşeyi bıraktım bütün gün dinlendim. Bugün bişey yok çok şükür. Bir de kızlar güldüğüm zaman kasığıma bıçak saplanır gibi çok şiddetli bir ağrı giriyor. Çok canım yanıyor. Sizde de oluyor mu_?

benim de bugün sırtıma belimin üzerine bıçak saplanır gibi ağrılar girdi..biraz dinlendim öğle arasında şimdi iyiyim çok şükür..doktorunuza sorarsanız en iyi cevabı sanırım o verir..dinlenince geçen ağrılardan korkmamak gerekirmiş

Limon ben de bugün sadece bu iş için doktora gittim ve o da her şeyin normal olduğunu söyledi. Rahat ol canım. Birçoğumuzun ortak sorunu sanırım...

bendede oluyor ara ara.beim ağrıdığı zaman karnımada ağrı giriyor genelde.normal canım..

X