• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bi bakar mısınız?

elaabaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
84
6
28
merhabalar...
09.04.2013 de adet oldum ve adet bitiminden beri korunmuyoruz. dün, yani 05.05.2013 de piknik de voleybol oynarken bi an da sağ kasığımda bi ağrı(batma)oldu ve birazcık pembe leke geldi.. içimiz rahat etmedi doktora gittik beta HCG 0.10 çıktı adetime daha 3 gün var. acaba hamilelik olabilir mi? çünkü 0.5 hamilelik yok anlamına geliyormuş

kesin konuşamam aynısı gelmedi başıma :) ama şunu hatırladım: adetim gecikmişti ya da yaklaşmıştı tam hatırlamıyorum, adet belirtileri vardı bende bel ağrısı kasık ağrısı gibi. bir gece uykudan uyandım, toparlanmış olan bacaklarımı germek uzatmak istedim. sağ kasığımın üstüne iğne batırılmış gibi bir sancı girdi anlıktı. sonra batma hissi diye tabir edilen saplanmalar kasıklarımda ve alt karnımda devam etti birkaç gün. sonuç hamileyim. inşallah siz de hamilesinizdir...

dua nın için teşekkür ederim allah razı olsun :) allah hayırlısını versin tüm kalbimle inşallah diyorum.. sizi de tebrik ederim allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin :)

benim bildiğim canım kanda 3 günlük bile olsa çıkar mutlaka ....hayırlısı diyelim inş hamilesindir:49:

Back