arkadaşlar bi bakar mısınız benim için önemli

istanblue

evli,mutlu ......
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
608
1
96
İstanbul
selam bayanlar sizden bişey çevirmenizi isteyeceğim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

'' güç arıyorum ama başkalırndan büyük olmak için değil, en büyük düşmanla,kendi içimdeki şüphelerle savaşmak için.''

bu yazıyı ingilizce fransızca italyanca ispanyolca hangisine çevirebilirseniz yardmlarınızı bekliyorum dövme yaptırıcam çünkü:kedi:

merak edenler olursa die ekliim bu yazı gece evi serisi işaret kitabından alıntıdır.

teşekkürlerrr...

Я ищу быть больше власти, но не для других людей, это самые большие враги, бороться за себя в сомнение.

Je cherche à être supérieur au pouvoir, mais pas pour d'autres personnes, le plus grand ennemi, à combattre pour moi-même dans le doute.

fransizca ....

Tražim da je veća u snazi, ali ne i za druge ljude, najveći neprijatelj, da se bori za sebe u dvojbi.

hirvatca

Estoy buscando a ser mayor en el poder, pero no para otras personas, el mayor enemigo, para luchar por mí misma en duda.

ispanyolca

Saya sedang mencari lebih besar berkuasa tetapi tidak untuk orang lain, musuh terbesar, berjuang untuk diriku dalam keraguan.

endonezya dili...

zahmet dıllde cnm okunuslarını fılan bak ruscada fılan boyle yazılımları hos okunus olunca ısın ıcıne bızde olmayan harfler gırıo ve cok uzun bu sefer ne taraftan yassam dıe harfı bılemıyorumç bazıları yumusatmalı fılanç yanımdakıde oyle bır okuyorkı sankı o tarz harfler varmıs gıbım yazmaadım ya ama baska dıllere cevrebılırım bak ıstedıklerıne.....yanımda her mılletten ınsan var

我希望有更大的权力,但其他人,最大的敌人,而不是为自己争取疑问。

al sana cınce tao nun slm varmıs begenmıs sozu :)

canım çok saol ya nasıl mutlu ettin beni bilemezsin sana zahmet bi de yunanca çeviri alabilir mym:)

öğrenemedm şu dili bi türlü dedemlerden:)

kız ben yazamıcam okunuslarını cok zor denıomm ama anlamıom ben bısı uzgunum cnm

teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım ya çok makbule geçti :) bunlar yeterli içlerinden birini seçerim artık ama sanırım rusça yazdrcam daha estetik duruo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…