• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar bi akıl verin ne yapayım

sttk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
41
0
46
İstanbul
şimdi şöyle anlatayım; saçım röfleliydi platin sarısı ama diplerden çıkmış durumda bende biraz deşiklik yapıyım dedim .kendim tarçın bakırı rengine boyadım. ilk hetapta güzel olmicanı biliyordum . fakat bu kadarda igrenç durcanı tahmin edemedim. ikinci boyamaya cesaret edemedim bir günde. 8-9 koför gezdim hepside farklı şeyler söyledi hıı saçım rengi kızıllı turunçulu bişi oldu .açıkcası kızıldan nefret ettim diye bilirim .tabii gitigim koförler fiyat olarak bana göre yüksek mevlalar söyledi bende kozmetikciden palette karemele sıcak çikolatayı karıştırıp boyadım. altta kızılımsılar yansıma yapsada güzel oldu ama bana koyu reng gitmiyor saçımı yavaş yavaş rengini açmak istiyorum önerlerinize ihtiyacım var ..lüt:59:feeen

alt rengin açık olduğu için bikaç yıkamada rengi baya açılacaktır zaten sonra yine çok açık olmayan bal köpüğü gibi açık kumral gibi renklere boyayabilirsin. bence koyulaştrma hem yakışmıyor diyosun hemde tekrar açık renge dönmen çok sıkıntılı olur

alt rengin açık olduğu için bikaç yıkamada rengi baya açılacaktır zaten sonra yine çok açık olmayan bal köpüğü gibi açık kumral gibi renklere boyayabilirsin. bence koyulaştrma hem yakışmıyor diyosun hemde tekrar açık renge dönmen çok sıkıntılı olur

yardımın için teşekkürler evet saçım arka tarafları açıldı ama üst tarafları malesf yine kızılımsı yansımalar var . bende bal köpüyle sarımsı rengleri karıştırsam nasıl olur diyorum .

Back