• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar beta hcg testime bakabilir misiniz

Esra6969

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
120
52
18
27
Arkadaşlar merhaba ben bugün verdiğim test sonucunu aldım bata 3 gün kala yaptırdım kan testini değerim bu şekilde çıktı sizce sağlıklımıdır doktor çok küçük daha dedi

Eklentiler

• IMG_20220216_111746.jpg
    IMG_20220216_111746.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar merhaba ben bugün verdiğim test sonucunu aldım bata 3 gün kala yaptırdım kan testini değerim bu şekilde çıktı sizce sağlıklımıdır doktor çok küçük daha dedi
Bunu keseyi görmeden doktor bilemez ki biz nası bilelim. Ayrıca beta değeri herkeste farklı çıkıyor. Benim adetim geciktikten 4 gün sonra 64 çıkmıştı mesela. Sizinkine göre çok düşük. 2 günde bir en az %60 ya da 2 katı artması lazım değerin. Daha sonra belli bir değer üzerinde ultrasonda kese ve sonra da kalp atışı gözükür

Bunu keseyi görmeden doktor bilemez ki biz nası bilelim. Ayrıca beta değeri herkeste farklı çıkıyor. Benim adetim geciktikten 4 gün sonra 64 çıkmıştı mesela. Sizinkine göre çok düşük. 2 günde bir en az %60 ya da 2 katı artması lazım değerin. Daha sonra belli bir değer üzerinde ultrasonda kese ve sonra da kalp atışı gözükür
Yani bende öyle düşündüm tabi de doktor öyle deyince bi emin olamadım korktum

Ya belli bir sure bekleyin ya da dayanamiyorum merak ediyorum diyosaniz da 2 gunde 1 test verin

Back