Sivilceli Ciltler arkadaşlar benim sivilcelerim bebe pudrası ve limon suyu ile geçti...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
susqun nilüfer arkadaşımıza ait payşatığı formül için allah razı olsun . bende tekrar paylaşıyorum çünkü benim yıllardır uğraştığım sivilcelerim bu maske ile geçti. neler denemedimki doktor ilaçlar ama hiç biri bukadar etkili değildi işe yaramadı.şimdi işe yarayan o formül : '' Arkadaşlar çok aşırı olmasada benimde sivilce problemim vardı.Özellikle alnımda ve çenemde çok sivilce çıkıyordu...Hele birde adet dönemlerimde aynaya bakasım gelmiyordu.Televizyondan duyduğum sivilce formülünü uyguladım ve çok memnun kaldım...Çevremdekiler değişimi farketti.Yüzümü onlarda çok beğendi.Size yazayım sizde uygulayın.Umarım bende gösterdiği sonucu sizdede gösterir..Öncelikle yüzümü sabah ve akşamları gül suyuyla yıkadım.Normal su kullanmadım.Daha sonra hergün 2-3 damla limon suyunun içine bebek pudrası koydum.Onu krem kıvamına getirdim ve yüzüme sürdüm.Yarım saat bekledikten sonra ılık suyla yıkadım.Geçen hafta adettim ve yüzümde sivilce çıkmamasına ben bile inanamadım.Umarım sizdede aynı etkiyi gösterir:)''

ben bu maske için işe yaramaz diyordum ama süper işe yaradı :) çok mutluyum gerçektende sizlere tekrar paylaşmak istedim. gül suyu ile de uygulayabilirsinz benim cildimdeki sivilceleri kuruttu şimdi gülsuyu ile yapıyorum ..ben bu maskeyi her akşam sadece 10 dk. beklettim . ben bu maskeyi tekrar paylaşıyorum çünkü gerçekten işe yaradı ..umarım sizde de işe yarar arkadaşlar...

cilt tipini öğrenebilirmiyim benim ki yağlı ve bu yüzden gülsuyu sivilceleirmi arttırdı ve o böle hala dinmedi şimdi de onlarla uğraşıyorum :KK43:

cilt tipini öğrenebilirmiyim benim ki yağlı ve bu yüzden gülsuyu sivilceleirmi arttırdı ve o böle hala dinmedi şimdi de onlarla uğraşıyorum :KK43:

Canım benimkide yağlı ve sivilcelerim bir çıktımı aylarca geçmezdi .. ama maskeyi görünceye kadar hemen uyguladım ve 3 günde etkisi oldu.nasıl etki yaptı 3 günde sivilcelerimi küçültmeye başladı sonra 2 haftada kesin çözüm şuan cildimde sivilce yok lekeler var onlarda sanki hafifliyor canım ben şuan gülsuyu ile bebe pudrasını karıştırıp uyguluyorum . denemeyle öğreniyorum bende .. ayrıca bu arkadaşımızn paylaşımı gördükten sonra eczacı arkadaşımdan bu maskeyi duydum .. oda güzellik uzmanından öğrenmiş bu maskeyii... sende canm limon suyu ve bebe pudrasını dene bi .. denemeden bilemezsin işe yarayıp yaramayacağını.

bide canım senin sivilceler iri ise doktora çıkmanı öneririm .. rauctone diye bi ilaç var 6 ay kullanımda kesin sonuç veriyor.

Harikasın,ne güzel anlatmışın inşallh bir çok kişiye dermen olursunuz

keşke fotoğrafını çekseydim de görebilseydiniz. aşama aşama nasıl geçtiğini bende inanamadım çünkü çok şey denedim hiç biri bukadar etkili olmadı .. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana çünkü ben bu sivilcelerle çok uğraştım. bir ara kendi haline braktım düzelir dye ama hiç düzelme olmadı şimdi mutluyum vallaha :) umarım sizde mutlu olursunuz..

X