• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ben napıcam?

Zeylena

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
5
0
6
24
Burası doğru bir yer mi bilmiyorum ama hemen yazmak istiyorum,anneannem 78 yaşında ve gecen gün hastalandı. Aslında normalde pire gibidir ama şuan da felçli gibi davranıyor. İlaçlarını içmek istemiyor,kalkma istemiyor,yürümek istemiyor,yemek yemiyor,tuvaletini yapamıyor. Herseyı unutmuş resmen. Hastalığıda mideyle alakalı,unutkanlıkla alakası yok. Az önce tuvalette dustu. İyileşmek için hiç çaba göstermediği gibi kalkmayada çaba göstermiyor. Yardımcı olayım dedikçe bana kızıyor ve annem de bunun için bana kızıyor. Ders çalışmam lazım ama çalışamıyorum psikolojim bozuldu. Ne yapmam lazım?

Acaba moralini bozacak bir sey mi? Sert mi davranıldı? Küstü mü? Yaslılar çok alıngandır. Gönlünü al şakalas sevdigi seyleri yap. Belki depresyondadır.

Yahu doktora götürün belki beyinle ilgili başka bir durum vardır . Bunama -demanstir belki de

Yaşlılılar biraz huysuz olur biraz da hasta demişsiniz onun verdiği stres de olabilir. Bu dönemde daha çok alaka bekler onunla her zamankinden daha fazla ilgilenmeniz gerekir.

Back