- 8 Eylül 2016
- 191
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi ececansuece
-
gerceklige aykiri seyler dusunmeye basladım.sacma sapan.mesela göz şeklimize taktım herkesin farklımıdır diye
Dünyâ'da her insanın gözü de, parmak izi gibi eşsizdir.
Bu bence takıntı veya şizofrenik bir durum değil, merak, azıcık da can sıkıntısı.
Biraz yararlı bilgiler edinmeye özen gösterelim bence :)
göz şeklimizi diyorum gözün içini demiyorum göz kapağını demiyorum.göz şeklini soruyorum farklımıdır ?Dünyâ'da her insanın gözü de, parmak izi gibi eşsizdir.
Bu bence takıntı veya şizofrenik bir durum değil, merak, azıcık da can sıkıntısı.
Biraz yararlı bilgiler edinmeye özen gösterelim bence :)
almaya calisiyorum zaten canm ama gercekten iyi degilimAz önce konunuz kapandı tekrar açtınız
Bir uzmandan yardım alın iyi görünmüyorsunuz
almaya calisiyorum zaten canm ama gercekten iyi degilim
hmm tmm cok sagol parmak izi gibi diyorsun yaniAynen farklıdır, daha nasıl anlatayım? Detayına mı girsem :)
gidiyorumki zaten ama bir göz doktoruna sormaliyim bunuYa farklıdır azçok.Söyleyim de rahatla.Acil pskiyatriye git ama
dimi istisna sadece ikizlerdirYa her organ herkeste azçok mm olsada farklıdır .Rahatla artık
Bacım bence de git seni rahatlatacaksa önce bir göz doktoruna git, ardından bi psikatriye. Yani böyle tabiri caizse sinek b*ku kadar şeyleri sorun etmemek gerek :Sgidiyorumki zaten ama bir göz doktoruna sormaliyim bunu
Psikoloji forumunda delirmek vb kelimeler kullanmayi hic tasvip etmiyorum. Malumunuz takintili olan okbsi olan hasta uyeler var bu kisimda. Bu kelimeler onlari da kotuye itebilir. Dikkat edilmesi gerektigini dusunuyorm. Konu sahibine diecegim su ki. Bu sizofrenlik degil okb cesididir. Metafizik okbdir. Serotonin dususune bagli olarak meydana gelir. Antidepresanlarla tedavisi mumkundur. Gecmis olsun
Yanlis anladiniz o halde cunku bu bir hastalik. İnsanlar deli damgasi yemeye hevesli degiller. Gercekten ust seviyede eli bos olmasi lazim bu sekilde trollluk icin. Allah kimseye yasatmasinBen arkadaşın ciddi bir sorunu olmadığını sadece dalga geçtiğini düşünüyorum bu yÜzsen o tabiri kullandım. Diğer konusuna bakarsanız amacının sadece dalga geçmek olduğunu anlarsınız. Ben onu anladım
Neden böyle şeylere kafa yoruyorsunuz??gerceklige aykiri seyler dusunmeye basladım.sacma sapan.mesela göz şeklimize taktım herkesin farklımıdır diye
kusura bakmayın ama bence siz insanlarla dalga geçmek için üyelik açmışsınız okb hastalıgını biliyorum yaşadım ve kesinlikle böyle saçma bir hastalık değil. göz var izan var ya birine bakınca göz şeklinin bariz sizden farklı oldugu belli olmuyor mu? bi de milleti maymun gibi kullanıyosunuz burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?